Lontoon shoppailuvinkit kosmetiikkaharakalle.

Ihana Lontoo. Matkasimme Lontooseen elokuun puolivälin tienoilla lyhyellä kesälomallani ja täytyy sanoa, että odotukset täyttyivät molemmilla täysin. Lontoo on kaupunki täynnä mitä upeampia rakennuksia, mitä maistuvampia ruokia ja mitä kohteliaampia ihmisiä.

Tulen tekemään Lontoosta useamman postauksen mutta halusin aloittaa ehdottomasti tästä kosmetiikkapostauksesta, sillä Lontoo tosiaan on vegaanikosmetiikkaa etsivälle ihan napakymppi.

Kauneus- ja terveysliike Superdrugin voi bongata monesta kadunkulmasta Lontoossa. Superdrug-ketjulla on useampi eri oma kosmetiikkalinja ja näillä kaikilla linjoilla on Leaping bunny -sertifiointi. Sen lisäksi pakkauksiin on selkeästi merkitty vegaaniset tuotteet. Tuotteet ovat mielestäni todella edullisia, mutta hyvälaatuisia. Esimerkiksi kuvassa näkyvä vartaloöljy kustansi 2,99 puntaa (vajaa 3,5 euroa) ja kirsikkavartalovoide 1,95 puntaa (noin 2 euroa).

Superdrug toimittaa nykyään myös Suomeen nettikauppatilauksia. Nettikaupassa kannattaa huomioida, että osa tuotteista on puutteellisin tiedoin netissä ja kaikissa ei lue, onko tuote vegaaninen vai ei. Jos INCI-listojen luku ei onnistu, kannattaa kysyä kysymyskentän kautta, vastaavat kyllä sitä kautta.

Lontoon kosmetiikka (1).JPG

Lontoon kosmetiikka (2).JPG

Sephoraa ei Lontoosta -ikävä kyllä- löydy mutta onneksi keskustassa on useampi isompi tavaratalo, jossa on kattava kosmetiikkavalikoima. Itse shoppailin Debenhamsilla, josta löydät muunmuassa Kat Von D:n sekä Too Faced:n osaston.

Katin tuotteita tulikin shoppailtua kovasti. Kuvissa näkyvä setting spray on paras koskaan kokeilemani. Suihke on erittäin hienojakoinen ja kevyt. Tuoksu on ihanan raikas, hieman kurkkumainen. Ja meikki pysyy aamusta iltaan ilman, että kasvot kuivuvat irti. Myös irtopuuteria olen testannut ja pidän siitäkin mutta mikään maailmaani mullistava se ei ole. Primer on vielä avaamatta.

Lontoon kosmetiikka (3).JPG

Lontoon kosmetiikka (5).JPG

Lontoon kosmetiikka (6).JPG

Lontoossa tulee myös Tescon lisäksi monesti vastaan toinen päivittäistavaraketju Sainsbury’s. Ketjun oman merkin tuotteilla on Leaping bunny -sertifiointi, vegaanius kannattaa varmistaa tuotekohtaisesti.

Myös ketjuliike Primarkin kosmetiikka on vastikään saanut Leping bunny -sertfioinnin. Myös näiden kohdalla tuotreiden vegaanius kannattaa tarkistaa vielä erikseen.

 

VILKAISE MYÖS:

Berliinin shoppailuvinkit kosmetiikkaharakalle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *