Peanut butter & jelly -palat.

Isänpäivää vietetään jälleen ensi sunnuntaina. Seuraava resepti sopiikin mitä mainioimmin isänpäivän kahvipöytään.

Tämä resepti ei vaadi montaa eri vaihetta, ”turhaa” näpräystä tai spessuja raaka-aineita. Siitä syystä tämä sopiikin leipurille, joka ei ole tottunut vegaaniseen leivontaan tai ylipäätään leivontaan.

Tarvitset:

2,5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl kaakaojauhetta

1,5 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

50 g sulatettua margariinia

3,5 dl mantelimaito

maapähkinävoita

hilloa

Peanut butter & jelly -palat (1).JPG

Peanut butter & jelly -palat (5).JPG

Peanut butter & jelly -palat (2).JPG

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon sula margariinia ja mantelimaito. Sekoita hyvin.

2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.

3. Lusikoi maapähkinävoita haluamasi määrä sinne tänne taikinan päälle, tee samoin hillolla. Jos haluat pinnasta marmoroidun, vetele veitsellä määpähkinävoin sekä hillon läpi niin kauan, kunnes pinta on mielestäsi riittävän marmoroitunut.

4. Paista 180 asteessa 40 minuuttia.

koti ruoka-ja-juoma