Rusketus purkista, eläimiä vahingoittamatta.

Olen aiemminkin blogissa puhunut siitä, miten välttelen itse auringossa löhäilyä.

Pidän kuitenkin hieman päivettyneestä ihosta, mulla henkilökohtaisesti on hurjan paljon itsevarmempi olo hieman päivettyneenä. Olenkin jo vuosia käyttänyt itseruskettavia ja olinkin kovin tyytyväinen saadessani alkuvuodesta Suomeen rantautuneen uuden itseruskettavasarjan tuotteita testiin. s

Norvell on Amerikassa yksi suosituimmista itseruskettavamerkeistä ja sitä käyttää kuluttajien lisäksi kauneusalan ammattilaiset. Merkin tuotteet ovat vegaanisia ja merkillä on paitsi Leaping bunny -sertifiointi, myös Petan cruelty free -serti.

Saamistani tuotteista suosikeiksi nousi erityisesti kolme eri tuotetta.

Venetian sunless mousse on nimensä mukaisesti vaahtomainen, levityskintaalla levitettävä itseruskettava. Vaahto kuivuu nopeasti ja iho tuntuu mielestäni kosteutetulta levityksen jälkeen.

En ollut aiemmin testannut moussemaista itseruskettavaa ja jännityksellä sitä kokeilinkin. Olen aina luullut, että mousse riittää just ja just yhteen levityskertaan mutta ei, riittoisampaa mousse tuntuisi olevan kuin voide.

Mousse antaa mielettömän kauniin ja etenkin luonnollisen rusketuksen. Jo yhden levityskerran jälkeen nähtävissä on selkeästi kevyt päivetys. Itse levitän moussea kahtena peräkkäisenä päivänä jolloin rusketus on itselleni tarpeeksi tumma.

Ph Balancing Cleanser auttaa rusketuksen ylläpidossa. Pakko sanoa, että olin todella skeptinen tämän suihkugeelin kohdalla. Voiko suihkugeeli muka oikeasti ylläpitää rusketusta ja vaikuttaa siihen, miltä rusketus näyttää pois kuluessaan. Kyllä voi.

Suihkugeeli ei sisällä esimerkiksi sulfaatteja, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti rusketuksen kestoon.

Luulen, että johtuu nimenomaan tuosta sulfaatittomuudesta sillä ensimmäistä kertaa ikinä rusketus ei ”halkeile” parin päivän jälkeen. Ikävän näköistä ja itselläni tuo ilmiö toistuu, vaikka kuinka kosteuttaisi ihoa.

Ensimmäistä kertaa pääsin myös testaamaan kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa sillä olen aiemmin lätrännyt kasvoihin samaa voidetta, kuin muulle keholle.

Aiempina kertoina olen pannut merkille, että kasvojen rusketus on ehkä hieman ”tunkkainen” ja epäilen sen johtuvan nimenomaan siitä, että muulle keholle tarkoitettu tuote on liian raskasta kasvoille.

Venetian Self Tanning Mist for Facea käyttäessä olikin ihan superjees huomata, miten iso ero voi olla, kun käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettua tuotetta.

 

Tuotteet saatu: La Nina

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *