Talvinen taatelitahna.

Taatelit, parasta.

Tämä taatelitahna on oiva esimerkiksi leivän päälle, puuroon tai jugun kanssa. Rohkeimmat kuorruttaa tällä seitankinkkunsa jouluna. Tahna on paistonkestävää. 

Tarvitset:

200 g kivettömiä taateleita

1 dl lämmintä vettä

1/4 tl jauhettua inkivääriä

1/4 tl jauhettua neilikkaa

1/4 tl jauhettua muskottipähkinää

0,5 tl kanelia

0,5 tl kardemummaa

ripaus mustapippuria

Taatelitahna (2).JPG

Taatelitahna (1).JPG

1. Laita taatelit ja lämmin vesi blenderiin ja anna liota noin vartin ajan.

3. Blendaa, kunnes massa on tasaista. Mittaa mukaan mausteet ja surauta blenderillä vielä kaikki ainekset sekaisin.

Valmis! Tahna säilyy noin viikon hyvänä jääkaapissa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *