Vegaaninen Biscoff-tiramisu

Biscoff-levite rantautui kesällä vihdoin Suomeen ja se onkin löytänyt paikkansa monista keittiöistä. Tahna on ollut pitkään oma lempparini ja Lontoon matkojen pakollinen ostos ja onkin ihan superkiva juttu, että tuotetta saa vihdoin myös Suomesta.

Tuotteena levite on todella monipuolinen, koska se sopii paitsi leivän päälle myös leivontaan.

Reseptin herkullinen Biscoff-tiramisu sopii kahvipöytään tai jälkiruoaksi. Se on helppo valmistaa muutamasta tuotteesta ja sen voi huoletta valmistaa jo tarjoilua edentävänä päivänä valmiiksi.

Tarvitset:

1 pkt Lotus Biscoff -keksejä

200 g Lotus Biscoff -tahnaa

300 g vegaanista tuorejuustoa

4 dl vegaanista vispikermaa

1 dl vahvaa kahvia/espressoa kaakaojauhetta 

1. Valmista ensin tuorejuustotäyte sekoittamalla vaahdotettu kerma, tuorejuusto ja Lotus Biscoff -keksitahna keskenään.

2. Asettele puolet kekseistä vuoan pohjalle ja sivele puolet kahvista keksien päälle käyttäen apunasi esimerkiksi pullasutia. Levitä puolet tuorejuustotäytteestä keksien päälle. Jatka toinen kerros samalla kaavalla; keksit, kahvi ja tuorejuustotäyte.

3. Anna tiramisun vetäytyä jääkaapissa muutama tunti, ripottele kaakaojauhetta päälle ennen tarjoilua. Nauti!

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.