Ladataan...
Vetovoiman vuosi

Pahoittelen että minusta ei ole kuulunut pariin viikkoon. Tarkoitus olisi kirjoittaa viikottain.

Tietokone takkusi pahan kerran ja asiakkan kuvienkäsittely venyi siitä johtuen ja lopulta kone leikkasi kokonaan kiinni.Onneksi ihana kollega pelasti minut pulasta lainaamalla läppäriä siihen asti, että saan uuden koneen ostettua. Yhdistelmällä läppäri kiinni omaan ruutuuni sain kuvatkin asiakkaalle ja nyt on uuden koneen hankinta työn alla. Ja kaikki kolme (vielä kotona asuvaa siis, kaikkiaan mulla on neljä lasta, vanhin teki musta mummelin tänä vuonna) ipanaa sairastui tietysti kesken tietokonekriisin.

Oli mielenrauha välillä todella koetteella ja mietin, että mitähän näillä ajatuksillani mahdan tilata....Lopulta istuin alas ja ajattelin, että onko tällä tilanteella väliä vielä kymmenen vuoden päästä? Tapahtuuko nyt jotain, millä on pitkäkantoisia seurauksia elämääni? Oikein tunsin, miten stressitaso lähti laskuun. Vastaus oli tietenkin ei ja tästä näkökulmasta käsin oli kevyempi jatkaa tilanteen selvittelyä.

Ja sitten muistin, että olin tilannut uuden tietokoneen...kyllä huvitti. Toimitustapa olisi voinut olla positiivisempi, mutta nythän se on pakko ostaa. Tosin talous on sen verran tiukoilla, että luottohommiksi menee. Tässä onkin minulla joku heikko kohta, usein kun rahat on ollut loppumassa ja jotain tosi tarpeellista on ollut pakko hankkia, luottoa on järjestynyt kuin ihmeen kaupalla. Esim. on tullut kirje kotiin, että luottorajaasi on nostettu tämän ja tämän verran, voit hyväksyä sen nettipankissasi. No ihan kiva, mutta haluaisin osata tilata käteistä, eikä lainaa...Mitähän teen väärin? Onko kellään ideoita?

Nyt on rauha taas maassa lukuunottamatta pientä flunssan poikasta ja korkokengillä jää/lumisohjossa keikkumisen seurauksena saatua selkäkipua, mutta molemmat varmaan korjaantuu levolla ja lempeällä joogalla. Sekä visualisaatiolla/meditaatiolla mitä usein teen, kuvaus alla. 

Terveyttä ja turvaa

Asetun pitkälleni sänkyyn tai joogamatolle viltin alle. Suljen kevyesti silmäni. Keskityn hengitykseeni ja tunnen miten kehoni alkaa rentoutua. Ajattelen hengittäväni vihreää valoa ja tunnen miten se leviää jokaiseen soluuni. Jokaisella hengityksellä ajattelen hengittäväni kehooni terveyttä ja rauhaa, se täyttää minut kokonaan, jokaisen solun kehossani. Terveyttä ja rauhaa...Lopulta annan itseni vain ajelehtia hyvän olon tunteessa. Kun olen valmis, liikuttelen lempeästi kehoani, avaan silmäni ja nousen juomaan kupin teetä, ellei sitten ole ilta ja olen iltatoimet tehneenä sängyssäni ja voin antaa itseni liukua unen pehmeään syliin.

Lempeää ja levollista loppuviikkoa kaikille.

Sari

 

Ladataan...
Vetovoiman vuosi

Otin varaslähdön vetovoiman vuoteen joulukuussa tekemällä aarrekartan sukuni "noitanaisten" kanssa.

Aarrekartan tekoon on paljon erilaisia ohjeita. Itse tykkään tehdä kartan intuitiivisesti. Hiljennyn hetkeksi ja kuuntelen sisintäni. Millaisia asioita haluan vetää puoleeni, mitä kaipaan elämääni? Ne voivat olla sisäisiä tai ulkoisia, henkisiä tai materiaalisia asioita.

Leikkaan lehdistä kuvia, mitkä edustavat minulle näitä asioita tai käytän omia valokuviani. Osa kuvista on hyvin konkreettisia, osa symbolisia.Uskon, että ne kantavat kyllä sitä merkitystä, minkä niille olen antanut.Välillä leikkaan kutsuvan kuvan, vaikka en olisi edes varma mitä se edustaa. Annan alitajunnan ja intuition johdattaa minua.

Lopuksi sommittelen kuvista kartan A3 pahville ja usein täydennän sitä sanoin ja lausein.

Tykkään pitää karttaa vaatekaapin sisäovessa, näin näen sen joka aamu, mutta se ei ole kaikkien nähtävissä. Minulle se on kuitenkin hyvin henkilökohtainen työväline.

Omassa kartassani on paljon henkisiä ja ei materiaalisia asioita, niinpä tein itselleni myös shekin, rahasumman minkä haluan tänä vuonna vetää puoleeni, se olkoon materiaalisten tavotteiden saavuttamista varten.Niitäkin toki on.(esim. ammattilaatuinen valokuvatulostin, uusi tietokone jne) Ehkä voisin tehdä vielä listan niistä materiaalisista asioista mitä haluan, kun vetovoiman laki toimii joskus yllättävin tavoin...

Palatakseni otsikkoon, vetovoiman laki toimii jo...

Kohta kartan tehtyäni mietin yksi aamu, että olisi ihana laittaa mustavalkoisia lasten kuvia seinille, mutta haluaisin voida tulostaa ne itse. Vitsi kun olisi tulostin. Viikon sisällä kollega kertoi hänellä saattavan olla mahdollisuus saada todella hyvä Epsonin ammattilaistasoinen tulostin, mistä on väritulostus rikki, mutta mustavalkoinen tulostus toimii priimasti. Mutta se ei mahdu hänellä mihinkään. Ilmottauduin heti tulostimen sijoituspaikaksi. Huvitti konkreettisuus millä tlaus toteutui, mietinhän siinä kohtaa puhtaasti mustavalkotulostusta. Kaikkien vetovoimanlaki gurujen ohje aina onkin olla hyvin tarkka siinä mitä tilaa, maailmankaikkeus saattaa olla  hyvin konkreettinen toimituksessaan.

Kartassani on myös toive luovan elämän luomisesta ja yhtenä osana sitä on kirjoittaminen ja muutenkin kuin henkisenä työvälineenä. Tästä taisin kirjoittaakin jo aikaisemminkin. 1.1.2019 hyvä ystäväni Kristiina tuli kylään ja siinä juttelen ja kuohuviinin nautiskelun keskellä hän alkoi puhua kirjoittamisesta. Ja siitä miten hän haluaisi kirjoittaa yhdessä jonkun kanssa. Mikä ihana lahja minulle! Tartuin heti tähän ja tarjouduin kirjoituskaveriksi. Nyt meillä on yhteinen kirjoitusprojekti työn alla ja olen siitä aivan innoissani.

Minulla on uusivanha parisuhde menossa, siis uusi yritys minulle äärimmäisen rakkaan miehen kanssa.Kaikki on lähtenyt liikkeelle todella hyvin, mutta olen kaivannut enemmän yhteistä aikaa. Meidän kuvamme meni myös karttaan ja samalla kaikki ne toiveet mitä minulla meidän suhteelle on. Toki myös kerroin hänelle tästä tarpeestani saada enemmän yhteistä aikaa, eikä se ollut ensimmäinen kerta, asiasta oli puhuttu ennenkin. Tuloksetta. Mutta nyt hän teki täyskäännöksen ja yhteistä aikaa on runsain mitin, enkä voisi olla onneliisempi.

Tähän yksi varoituksen sana. Toista ihmistä ei vetovoiman lain avulla voi muuttaa, eikä manipuloida. Voi toivoa mitä haluaa saada parisuhteelta ja voi toivoa, että se olisi mahdollista oman kumppanin kanssa. Hänellä on kuitenkin vapaa tahto ja mikäli hän ei niitä asioita halua, ne eivät tule tapahtumaan. Maailmankaikkeuden ratkaisu sattaa olla uuden kumppanin tuominen elämään, sellaisen kumppanin, kenen kanssa toivomasi lainen parisuhde on mahdollinen.

Siksi vähän jännitti kuvan laittaminen karttaan kun kovasti toivon meidän suhteen onnistuvan...mutta hyvin kävi.

Mielelläni kuulisin teidän kokemuksianne vetovoiman lain käytöstä, toiveitanne ja unelmianne. Mitä kohti haluatte elämässänne kulkea? Ja kaikki kommentit ja keskustelu on tervetullutta.

Ihanaa loppuviikkoa ja lähestyvää viikonloppua kaikille.

 

 

 

Ladataan...
Vetovoiman vuosi

Hyvä ystäväni Kristiina kysyi minulta Uudenvuodenpäivänä mitkä olisivat kolme toivomustani tälle vuodelle?

Hetken mietittyäni vastasin:

1. Voimavarojen palautuminen, hyvinvointi ja terveys

2. Luomista, paljon luomista

3. Runsaasti iloa ja keveyttä  tuovia asioita 

Miksi juuri nämä toiveet?

Terveys

Viime vuosien fyysiset ja psyykkkiset terveyshaasteet ovat tehneet hyvin selväksi sen itsestään selvän tosiasian, joka helposti pääsee unohtumaan, että terveys on kaiken perusta. 

Sairastuin vakavasti fyysisesti, mistä onneksi toivuin. Liian pitkään jatkunut stressi jätti kuitenkin jälkeensä fibromyalgian. 

Uusin tutkimus (magneettikuvantaminen) on osoittanut, että fibromyalgiassa kipuhermojärjestelmä on jäänyt yliaktiiviseen tilaan, se on siis koko ajan hälytysvalmiudessa. Siksi fibromyalgikko kokee niin paljon kipuja vaihtuvissa paikoissa. Kivut eivät ole kuviteltuja, vaan hälytysvalmiudessa oleva hermojärjestelmä viestii aivoille pienimmästäkin kipuärsykkeestä suurena kipuna. Kipu on siis todellista.

Lisäksi syvä uni on häiriintynyt, eli lihakset eivät pääse palautumaan kunnolla sen aikana. Kohtuullinen määrä liikuntaa auttaa oireisiin vapauttamalla endorfiiineja, nostamalla kipukynnystä ja laskemalla stressihormonitasoja, mutta liian kuormittava liikunta pahentaa oireita. Itselleni sopivat lajeiksi kävely, jooga ja tanssi.

Lääkäreiden mukaan tila on pysyvä. Itse haluan uskoa, että sen minkä stressi on aiheuttanut, voi purkaa tarjoamalla keholle ja mielelle lepoa ja hoivaa. Niinpä tilaan itselleni toipumista ja samalla teen konkreettisia asioita hyvinvointini eteen. Tilaan myös mahdollisuuksia viettää paljon aikaa luonnossa, erityisesti metsässä ja luonnonvesien äärellä, mikä lataa ja rentouttaa minua aina.Sekä hierontaa säännöllisesti, koska kosketushoidot auttavat lihaksia palautumaan ja elimistöä rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Sairastan myös toistuvaa masennusta, varsin yleinen kaveri fibromyalgialle, niiden välinen ja syy ja seuraussuhde on vielä lääkäreillekin epäselvä. Kumpi altistaa kummalle? Olisi loistaa saada toistuminen pois yhtälöstä ja masennus menneisyyden vaivaksi. 

Tässä kohtaa haluan olla erityisen varovainen siinä, etten lähde epäaidon positiivisuuden tielle vaan oikeasti teen töitä tunteideni ja ajatusmallieni muuttamiseksi. Samalla haluan kuitenkin myös hyödyntää vetovoima lakia ja keskittää ajatukseni terveyteen ja hyvinvointiin ja niitä lisääviin asioihin ja pois sairauden vatvomisesta. Siksi tuskin tämän enempää näitä vaivojani tässä blogissa suoraan käsittelen, toki ne voivat tulla matkan varrella mainituksi jos aihetta on.

Tämä on tärkein toiveeni, tärkein asia mitä haluan vetää puoleeni tänä vuonna. Terveyttä ja hyvinvointia, voimavaroja toimia ja toteuttaa unelmani.

Luominen 

Hukkasin teinivuosina ja varhaisaikuisuudessa oleellisen palasen itsestäni. Luin itseäni täysin väärin ja kouluttauduin hoitoalalle.Loin itselleni elämän, missä oli paljon hyvää ja ihanaa (kuten lapseni) mutta mistä puuttui minulle oleellisia asioita. Niitä asioita, missä syvin ja aidoin minussa toteutuu.

Onneksi tällä matkalla saa aina vaihtaa suuntaa ja kuten Jung sanoi, psyykkeessä ei mikään voi oikeasti kadota. Kaiken voi löytää takaisin. Nyt olen kouluttautunut uniohjaajaksi ja valokuvaajaksi ja ryhtynyt taas kirjoittamaan säännöllisesti. En tiedä vielä, mitä kaikkea se tulee olemaan, mutta tiedän haluavani luoda itselleni luovan työn ja luovan elämän. Tiedän, että välineeni ovat unet ja valokuvaus ja kirjoittaminen. Mitä kaikkea ne voivat olla yhdessä ja erikseen, sitä lähden nyt tutkimaan ja mahdollisimman paljon luomaan. Myös vetovoiman avulla.

Tämä on yksi niistä systä, miksi aloitin tämän bloginkin, kirjoitan paljon, mutta kirjoitan sisäistä maailmaani. Kuitenkin minussa on vahva tunne, että haluan viedä kirjoittamistani myös ulospäin, luoda sillä jotain, eikä vain käyttää sitä sisäisen työskentelyn välineenä, vaikka se siihen loistava ja rakas väline minulle onkin.

Iloa ja keveyttä

Nuorena naisena minussa oli kevyttä, kuplivaa energiaa, joka vuosien saatossa laimeni. Se nousee onneksi pintaan ajottain, mutta ikävöin ja kaipaan sitä puolta itsessäni ja haluan antaa sille kevyesti askeltavalle nuorelle naiselle sisälläni ravintoa, jotta hän voisi nousta taas enemmän pintaan.

Niinpä haluan vetää puoleeni asioita, mitkä tuovat keveyttä ja iloa elämääni: tanssia, jaettua naurua, luomista, alastonuinteja kesäyössä, paljain jaloin kävelemistä lämpimillä rantakallioilla, aikaa luonnonvesien äärellä, linnunlaulua, kiireettömiä kävelyretkiä, suudelmia ja halauksia, elokuvareissuja, teatteriretkiä, piknikkejä, lasi kuohuviiniä ja pala suklaata hyvässä seurassa tai hyvän kirjan äärellä....

 

Mitkä olisivat sinun kolme toivettasi tälle vuodelle?

ps. jotain tapahtuu jo, vetovoiman laki tuntuu olevan jo toiminnassa, siitä kerron seuraavassa tekstissä...

 

 

Ladataan...

Pages