Elämänmuutoksia

Lapsena keräsin aina koiralenkeillä luonnonkukkakimppuja. Oman pihan aikaan luonnonkukkien kerääminen on jäänyt aika vähälle, mutta on joitakin kukkia, joista on pakko saada kimppu ainakin kerran kesässä ja koiranputki on yksi sellainen. Yhtenä kesäyönä miehen kanssa kävelyllä löysin vielä kaveriksi tuollaista ihanaa vaaleanpunaista tuntematonta kukkaa. Sisään kimppua ei voinut voimakkaan tuoksun vuoksi viedä, mutta terassin pöydälle on ihan täydellinen.

Puna-apila on toinen suosikkini ja siitä saa maailman helpoimman seppeleen. Niitäkin tuli lapsena tehtyä usein, yleensä kyllä voikukasta, ja taito oli vielä hyppysissä. Siihenkin lisäsin vähän  koiranputkea koristeeksi. Kuinka ihanat tuollaiset olisivat vaikka pienillä morsiusneidoilla. Apilan olen antanut kasvaa kotikoivun juurella joskin seppelkukat poimin kirjastoreissun varrelta.

On kyllä ollut mukavan leppoisa lomanaloitus, ollaan kokeiltu uusia lounaspaikkoja, käyty mustikassa, Finlayson Art Areassa, Vapriikissa, Näkötornilla ja Varalan Urheiluopiston Flow Parkissa ja miesväki ehti myös shoppailemaan ja testaamaan sähköskootterit. Huomenna alkaa taas uusi elämänvaihe, kun esikoinen lähtee armeijaan ja vuoden päästä muuttaa Helsinkiin opiskelemaan. Ihan hurjaa!

perhe ystavat-ja-perhe piha-ja-puutarha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *