Heikkona lamppuihin

Vihreitä unelmia

Pitäisiköhän tehdä uudenvuodenlupaus, että tänä vuonna meille ei tule ainoatakaan uutta lamppua. Muistin viimein hakea Vepsäläiseltä työnantajan synttärilahjan, joksi valitsin AJ-pöytälampun samanlaisen jalkalampun seuraksi. Jos ei olisi niin älyttömän hintainen, meillä olisi samat lamput myös eteisen, olkkarin, makkarin ja portaikon seinissä, mutta sitä varten kaivataan pientä lottovoittoa. Sen sijaan meiltä löytyy kohtuuhintaisia (ja alesta tai käytettynä ostettuja) Blockeja, Tolomeoja, Lantern, Tuplakupla ja Work. Kattolamppuihin en ole jostain syystä kovin paljon panostanut, ehkä siksi, että inhoan niiden käyttöä tai siksi, että THE ainoa oikea on tämä, hinta vaatimattomat 9400 euroa :) Sitä en varmaan raskisi ostaa edes lottovoittorahoilla.

Samalla kun sovittelin AJ:tä Tolomeon tilalle työpisteeseen, kokeilin (likaisilla pahveilla) miltä viininpunainen seinä näyttäisi valkoisena. Ja näyttäisihän se paremmalta. Pöydällä Jyskistä muutamalla eurolla ostettu julistetaulu, joka käy hyvin ohjenuoraksi uuteen vuoteen (sen "Do not buy any new lamps" -ohjeen kanssa, joka pitäisi varmaan tekstata itse huoneentauluksi :). Onneen ei siis kannata luottaa, vaan toteuttaa ne unelmat ihan itte! 

Osasta kuvia tuli hauskoja, kun oli niin pimeää, että jouduin käyttämään pitkää valotusaikaa, minkä aikana näytönsäästäjän kellonaika ehti muuttumaan. Valitettavasti niiden valotus onnistui näitäkin huonommin, täytyy yrittää joskus toistaa se.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.