Keskikesän kaunottaret

Olipa ihana vaihtaa sateet ja museoissa kiertely taas aurinkoon ja pihalla puuhailuun. Kasvit ovat saaneet jonkin verran muutella paikasta toiseen ja muutenkin on pitänyt sateiden jäljiltä vähän siistiä kukkapenkkejä ja pari uutta perennaakin tuli hankittua, vaikkei pitänyt.

Kuvissa terassin edessä kasvavat Centerfold-liljat, joita päätin jo hankkia lisää. Jotenkin tuo kermanvärinen kukka purppuraisilla pilkuilla on näyttänyt tänä kesänä ihan vastustamattomalta, vaikka taisin ostaa nämä lähinnä samassa paketissa olleen tumman lajikkeen vuoksi. Taas kerran olen muuttanut mieltäni, onneksi niin saa oman pihan kohdalla tehdä mielin määrin.

Liljojen takana voimakkaan pinkkinä loistaa viime kesänä löytämäni väriminttulajike Pink Lace, joka on ihan täydellinen. Yritin jakaa sitä keväällä, mutta sainkin harmikseni vain katkaistua kolme vartta, jotka tökkäsin naapurimuurialtaaseen. Hämmästyin melkoisesti, kun huomasin niiden juurtuneen sinne lähes ilman kastelua. Todella kiitollinen kasvi tämäkin. 

koti piha-ja-puutarha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *