Lomapäivän heräteostokset

Pidin tänään esimiehen suosituksesta harvinaisen arkivapaapäivän (liukumatunteja kertynyt liikaa). Aloitin sen aamulla läheisen kauppakeskuksen terveyskioskilla, joka on paras uudistus ikinä. Jos on pikkuvaiva tai epävarma siitä, pitäisikö mennä lekuriin,  niin siellä voi piipahtaa aikaa varaamatta. Oma vaivani saatiin hoidettua ja vapaapäivä pelastettua. Tosin päivän agenda ei varsinaisesti ollut lomailu, vaan jälkikasvun sparraaminen matikassa huomisiin yo-kokeisiin, ettei jäisi viimetinkaan 🙂

Koska poika veteli vielä sikeitä, poikkesin samalla markettiin ostamaan maissinjyviä pääsiäisruohoa varten ja matka kulki kukkien poistopisteen ohi. Siellä oli kirjava muratti eurolla, kääpiöbanaanipuu 2,5 eurolla sekä sekakukkakimppu puoleen hintaan, kaikki mielestäni ihan priimakuntoisia, joten en voinut vastustaa. Kimppua tuunasin kotona vielä huonekasvien oksilla, minusta kukkakimpuissa on aina liikaa väriä ja liian vähän vihreää.

Postilaatikkoon kopsahti tänään messulippuja Lahden Pihapiirimessuille 27.-28.4. Toivottavasti täältä tai Instagramista löytyy halukkaita messuilijoita, että löydän nille omistajat. Mutta siitä lisää tuonnempana.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *