Pääsiäinen ja yo-juhlien suunnittelua

Pääsiäistipu

Suurin osa pääsiäiskoristeista on vielä hakusessa, saa nähdä, ehtivätkö löytyä pyhien aikana. Olisi ihanaa, kun aina tietäisi, missä kaikki tavarat ovat ja ne olisivat yhdessä paikassa. Olen kyllä lukenut Konmari-oppaat, mutta aika kaukana vielä ollaan ideaalista. Tärkeimmät pääsiäiskoristeet kuten nämä lasitiput ja Aarikan puput ja tiput löysin, mutta esimerkiksi rapulla normaalisti pääsiäisenä majaileva kukko ei ole tullut vielä vastaan.

Ajatukseni ovat pyhinä olleet tulevien yo-juhlien suunnittelussa. Yön tunteina taisin päätyä kylmään buffet-pöytään. Nyt mietinnässä on, että kuka avuksi juhlapäivänä, hyvät ystävät ja lähimmän suvun haluan juhlimaan ja muita en kehtaa pyytää. Jonkun nuoren tutun voisi palkata, kun keksisi jonkun sopivan.

Valokuvaamojen kuvia pläräsin ainakin tunnin, enkä siinäkään päätynyt mihinkään. Hyvissä ajoin etukäteen kuvat on varmaan hyvä ottaa, pojilla siinä ei liene ongelmaa, riittää että parturissa on käyty. Lakki ja puku pitää ainakin ostaa, kravattiakin googlasin varmaan yhden tunnin. Ehdotin vaaleanvihreää, mutta ei kelvannut, pikkuveljen rippijuhliin löydettiin aivan ihana lintubongarille sopiva flamingo-kravatti, voisikohan samaa käyttää?

Kutsukorteissa päädyin tulostamaan perustiedot mustalla nätille paperille, ylös kultainen lyyra-tarra ja keskelle kultaisella musteella käsin juhlakalun nimi.

Juhlateltta on ehkä varattuna, mies ei ole siitäkään ihan varma ja kalusteet sinne vielä epävarmemmat 🙂 . Muuten ajattelin kyllä ottaa melko rennosti, ikkunat ja terassi on pestävä, muuten perussiivous mattojen tamppauksella. Keittiön lasivitriini sisältöineen on myös pestävä, mutta sen teen hyvissä ajoin. Pyrin jättämään lattiat vahaamatta ja sohvien päälliset pesemättä, siinä hulinassa kukaan ei moisia katsele.

Jotain pientä ohjelmaakin olisi kiva järjestää, vähän mietittiin, että jos kummisetä vaikka haastattelisi juhlakalua normaalin puheen sijaan.

Kaikki ideat onnistuneisiin juhliin ovat tervetulleita!

Rairuoho on tänä vuonna ohrasta, uudet  luomumaissinjyvät eivät itäneet lainkaan. Kimpussa oksia marjapensaiden leikkauksesta ja keltaisia tulppaaneja.

Pääsiäiskimppu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *