Pientä luksusta kotilomaan
Abiturientin takia päätimme viettää tämän hiihtoloman kotona ja lauantaiaamuna totesin, että jotain ekstraa on tähän viikkoon silti keksittävä. Ensimmäisenä tuli mieleen leikkiä lomareissussa oloa kokkaamalla hotelliaamupala, ruoka kun tuntuu olevan 17- ja 19-vuotiaille pojille kovin tärkeää ja meillä normaalisti syödään aika terveellisesti, joten kaurapuurosta, pakastemarjoista ja ruisleivästä on helppo parantaa. Niinpä pöytään katettiin mm. munakokkelia, pekonia, nakkeja, tuoretta leipää, vastapaistettuja croissantteja, mozzarellaa, muroja, vihanneksia, hedelmiä, mehua ja mansikoita suklaajäätelöllä. Alle vielä puhdas pellavaliina ja tee kauniiseen kannuun ja itsellekin tuli heti lomafiilis. Täksi päiväksi lupasin leipoa laskiaispullia, vaikka huomasinkin aamulla olevani viikon etuajassa 🙂