Suomi 100v-teemajuhlat
Meidän viinikerhon synttärijuhlissa teemana on Suomi 100v. Ruokalistaan on koottu 9 ruokalajin menu, jossa mm. parsaa, lohta, hirveä, sieniä, lammasta ja lakkaa. Meille napsahti parsakeitto, jota mies paraikaa keittelee ja alempana kuvissa näkyvä suklaaherkku, johon sain työkaverilta koristeeksi karpaloita. Ruuat hankitaan siis nyyttäriperiaatteella ja esivalmistellaan itse ja viimeistellään yhdessä. Mukava ilta siis tulossa. Pientä sneak peakia jo kattaukseen, josta yritin tehdä teemaan sopivan. Koristeeksi toivoin sinivuokkoja, mutta kevät on edennyt niin nihkeästi, että ei taida meiltäpäin vielä löytyä. Omasta takaa on hyödettynä marjapensaan ja omenapuun oksia, valitettavasti omenan kukatkaan eivät ihan ehtineet aueta.