Terassin tuunausta

Innostuin eilisen melkein kesäisestä säästä niin paljon, että päätin vähän sisustaa terassia. Ensi viikolle on luvassa kylmää, joten pitäydyin pientä pakkasta kestävissä kasveissa, eli pyörän koriin pääsi pikkunarsisseja, helmililja, pari orvokkia ja ihan uusi tuttavuus kevätvihma. Kyllä oli mukava istutella kukkia, grillailla ja syödä ulkona ensimmäistä kertaa!

Koko perhe patistettiin pihapuuhiin: haravointia, kiveysten harjausta ja omenapuiden leikkausta riitti jokaiselle. Molemmat kompostitkin täyttyivät jo, vaikka kolmasosa pihasta on vielä lumen peitossa. Kuvittelen olevani kohtuuhyvässä kunnossa, mutta aamulla oli reidet silti aivan kipeät kaikesta kykkimisestä.

Tänään istutin vielä kellarissa talvetetut  dahliat, gladiolukset, kallat ja japaninihmekukat ja kylvin maissit ja hajuherneet. En ollut juurakoita tainnut kastella talven aikana, joten saa nähdä kasvaako koppuroista mitään. Vein ruukut siemenkylvöjä lukuunottamatta kasvihuoneeseen moninkertaisen hallaharson alle. Ei ihan paras aika tälle hommalle, toivottavasti ei tule niin paljon pakkasta, että pitää roudata ne vielä sisätiloihin.

ps. Olen yrittänyt suhtautua blogialustan vaihtoon positiivisesti, mutta on tämä ainakin iPadilla käytettäväksi aika hankala. Virheitä varmaan vielä korjataan, mutta esimerkiksi valikoiden kuntoonlaitto ei tule kyllä tällä vermeellä onnistumaan ja kun työkseen painii tietoteknisten ongelmien kanssa, niin vapaa-ajalla ei millään viitsisi 🙁 . Melkein jo päätin lopettaa koko homman, jos en täältä enää löydä omia kuviani, se kun on koko ajan ollut päätarkoitus (lisäksi teidän lukijoiden määräkin näyttäisi melkein puolittuneen uudistuksen jälkeen),  mutta katsellaan, kuinka tässä käy.

koti piha-ja-puutarha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *