Uutta kotona

Olen jo pitkään yrittänyt olla ostamatta kotiin mitään ei välttämätöntä ja ennemminkin konmarittaa vanhojakin tavaroita nurkista. Kevään tullen huomasin kuitenkin tykkääväni vaaleanruskeasta ja annoin itselleni luvan tilata pari uutta Classic Collectionin koristetyynynpäällistä olkkarin sohvalle (Zebra ja Trysil). Samassa sisustuspuuskassa tuli kierrätettyä alakerran matot niin, että olkkariin ja tv-huoneeseen tuli vihdoin riittävän suuret matot ja ruokailutilaan uusi juuttimatto. Sama Ikean Lohals-matto pienempänä on jo työhuoneessani ja tykkään siitä tosi paljon. Yksi nukkamatto jäi yli ja sille pitää löytää uusi koti.

Hulluilta päiviltä tilattiin pojalle lahja ja samaan ostoskoriin klikkasin pitkään haaveilemani Alessin hedelmäkorin. Täytyy tunnustaa, että vaikka en todellakaan ole mikään shoppailijaluonne, niin oli ihana saada jotain uutta kotiin. Muutakin uutta on keittiöön tulossa. Päätettiin lopulta olla uusimatta koko keittiötä, koska vanhat kaapit ovat ihan hyväkuntoisia, joten uusitaan tiensä päähän tulleita koneita Hullujen Päivien tarjouksilla plus allas ja hana ja tuunataan vähän. Otettiin juuri yksi yläkaappi pois ja teetettiin tilalle lasihyllyt. Piti olla ihan pikku juttu, mutta ei sitten ollutkaan, toivottavasti valmistuu kuitenkin pääsiäisen aikana.

Kukkiakaan en ole itse ostanut ties miten pitkään aikaan, mutta nyt kun pojan kirjoitukset ovat ohi ja miehen piti hakea hyllyjen kiinnitystarpeita Bauhausista, niin kävin samalla ostamassa helmihyasintteja ja narsisseja pääsiäiseksi.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *