Heihei hetkeksi: Blogi jää tauolle

Kuten ehkä kaikki tätä blogia lukeneet ovat varmasti huomanneet, mun bloggailu on ollut hieman khrm. huolimatonta viimeaikoina. Syynä on ollut muutto ja remppa uusien työkuvioiden perässä Mansesta espoolaislähiön rauhaan (Arvatkaa vaan, kuinka paljon Kuben Lähiö, lähiö on raikannut kun oon vedellyt telalla maalia seiniin).

Syynä blogin tauolle jäämiseen ei kuitenkaan ole kiinnostuksen puute vaan ystävämme Valvira ja alkoholilainsäädäntö. Tää misu nappasi nimittäin vuoden pestin viina- & viinibisneksen sekatyöläisenä ja vaikken ikinä työnantajani tuotteista blogiini kirjoittaisikaan, alkoholialan kaupallisen tahon edustajana minun on pidättäydyttävä alkoholin menekin edistämisestä minkäänlaisin toimenpitein omissa sosiaalisen median kanavissa. Eli bloggaaminen jää, mutta mikäli jollain on viinillisiä kysymyksiä tai haluat apua esim. tastingin pitämiseen himassa, viinilla@gmail.comin kautta voi aina laittaa viestiä. 

Viiniharrastus ja viinbloggaaminen ovat olleet ihan parasta, oon tavannut ihan huippuhuikeita tyyppejä ja päässyt aivan övereihin mestoihin ja saanut maistaa aivan ihania viinejä. Aloittaessani en oikein tajunnut kuinka vähän tiesin viineistä, nyt WSET 3:sen suoritettuani ymmärrän, kuinka paljon viineissä riittää opittavaa, eli kuinka paljon tässä harrastuksessa voi vielä oikeastaan kehittyäkin.

Kiitos kaikille ihanille tämän blogin lukijoille, palataan kuvioihin syyskuussa 2016. Nauttikaa viinistä ja lukekaa paljon viiniblogeja

Viinihuuruisin pusuin,

 

Heta

tyo-ja-raha tyo ruoka-ja-juoma
Kommentit (4)
  1. Onnea ja menestystä ja tervetuloa tänne! Itsekin Espoolaistun ensi viikolla 🙂

  2. Kippistetään kun tavataan! Blogiasi tulee ikävä <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *