Caipricot
Baarikaapin sisällön paisuessa olen alkanut kiinnittämään erityistä huomiota siihen, että tuotteet, joita sinne hankin ovat monikäyttöisiä. Siirappien, tuoreiden hedelmien ja marjojen ja itse tehtyjen mehujen avulla saa aika hyvin tehtyä suppeastakin viinarepertuaarista hyviä ja mielenkiintoisia drinkkejä, joten paikka baarikaapista, saati sitten kultaisesta viinakärrystäni, täytyy ansaita 🙂
DK:n Apricot Brandylle 14,22 € reseptejä googlaillessa löysin DK:n brittisivuilta Apricot Caipirinhan ja suurena Caipi-minkävaan ystävänä halusin tietenkin sitä kokeilla. Oikeaan reseptiin kuului 15ml cachachaa ja 35ml AB:ta, mutta drinkin voi tehdä myös pelkästä AB:stä tai rommilla.
4 cl Apricot Brandya tai 1,5 cl rommia ja 2,5-3,5 cl Apricot Brandya
1 lime kahdeksaan palaan kuutioituna
1 cl sokerilientä
Jäitä
Jäämurskaa
Soodavettä
Muusaa limenpalat, sokeriliemi ja Apricot Brandy lasin pohjalla. Lisää päälle jäitä ja jäämurskaa ja täytä lasi soodalla ja sekoita pohjasta, jotta likööri, mehut ja sooda sekoittuvat.
Yksi pullo, kolme drinkkiä osa 1: DK Pepper
Pullo saatu maahantuojalta.