Kuuma siideri vol. 2

lasi1.jpg

appelsiinianiskaneli.jpg

ecusson.jpg

kattila_sotkotti.jpg

boulard_kaula.jpg

boulard.jpg

lasi2_siideri.jpg

Lauantain pitkäksi venähtäneen kaupunkikävelyn jälkeen teki mieli sulatella kohmeisia sormia ja kokeilla kuumaa siideriä uudelleen. Appelsiininkuorta, kanelitankoja, pari tähtianista ja neilikkaa siiderin kanssa kattilaan kuumenemaan, lasiin 2cl calvadosta, appelsiininviipale ja kanelitanko ja siiderit päälle. Nams.

Ystävän mielestä koko homma kuulosti liian jouluiselta. Olenko ainoa, jonka tekee mieli juoda kuumaa ja mausteista niin kauan kuin lunta ja pakkasta riittää?

Kulttuuri Ruoka ja juoma DIY Suosittelen

OMG

Törmäsin Alkossa tänään Topi Sorsakoski –  Hurmio, 13,09€, 2011 tempranilloon Tampereen Stockan Alkossa.

”Pekka Tammilehto alias Topi Sorsakoski olisi täyttänyt tasan 60 vuotta. Komeaa ikää ja loistavaa tuotantoa juhlistetaan tyylikkäästi omalla korkealaatuisella Hurmio keräilyviinillä joka on kuin Topin tuotanto – paranee vain vanhetessaan”

Viinikartta.fi:n mukaan tämä keräilyviini (joita siis usein säilytetään jopa vuosikymmeniä)”säilyy yleensä 1-2 vuotta ostohetkestä. Avattuna pari päivää.” Viinin on tuottanut EMI yhteistyössä espanjalaisen viinibrändien luojan, Vinnico Oy:n kanssa, joka on luonut myös täysin saman, keskitäyteläisen, keskitanniinisen, marjaisen ja mausteisen -profiilin 13 euron espanjalaiset tempranillot, Popeda – Voitto ja Yö – Loisto -viinit.

Markkinoinnin maisteriopintoja on siis syytä jatkaa, silä en ihan ymmärrä bändiviinien funktiota ansainnassa 😉u_hurmiopullopieni2.jpg

yopullokaannetty-1024x231.jpgpresspicturepopeda_voitto.jpg

Kulttuuri Ruoka ja juoma Suosittelen