Rakkausprosentit Is Back

Minä ja kaverit tehdään gradua tällä hetkellä (eli siis ansaitsen kaiken säälin, suklaan ja iltapunaviinin tässä maailmassa) ja eräänä väsyneenä kirjastoaamuna alettiin juttelemaan horoskoopeista ja rakkausprosenttilaskureista. Ennustettiin horoskooppien comebackia ja kaverini kertoi valinneensa edellisten kemujen jatkopaikan rakkausprosenttien perusteella. Ilta oli kuulemma ollut onnistunut, joten ehkäpä samaa voisi kokeilla viininvalinnan kanssa?

Glamourin Love Calculator auki.. Hmm… Heta + Ruinart…. 52 %? Ei tasan pidä paikkaansa.

Screenshot 2014-11-14 10.06.22.png

No ei siinä sit, klassikkokombinaatioita kehiin..

Screenshot 2014-11-14 10.06.48.png

”Not too bad, but not too great either” – Me ei selkeesti olla samalla sivulla tän rakkauslaskurin kanssa.

Screenshot 2014-11-14 10.07.10.png

Vai olisiko SHIRÄÄÄÄZ mennyt sit paremmin, hä?

Screenshot 2014-11-14 10.08.06.png

Mietin jo hetken, olisko toi rakkauslaskuri toiminut paremmin apellaation tarkkuudella, mutta näköjään rypälekin riitti.Screenshot 2014-11-14 10.08.32.png

Screenshot 2014-11-14 10.09.18.png
Ihan sama, mun sohvalla Port ja Stilton on ihan hothothot.

Screenshot 2014-11-14 10.09.53.png

No tästä oon kyllä samaa mieltä. Kokeilin viime viikonloppuna ostereita uudemman kerran ja se tekstuuri ja haju ei vaan ole mun juttu…Onneks oli sentään samppista.

Screenshot 2014-11-14 10.10.11.png

Mun illan suunnitelma sai kuitenkin vihreää valoa. Jee <333 Kohti viikonloppua!

Koti Ruoka ja juoma

Brunssidrinkkejä: Raparperisour ja Greippicaipirinha

sour grapefruit.jpg

Viime perjantaina juhlittiin kaverini Hannan synttäreitä. Hanna oli kutsunut meidät brunssille ja loihtinut vaikka mitä herkkuja – ruisnappeja lohella ja tuorejuustolla, minipannareita maapähkinävoilla ja mustikoilla tai suklaalla ja mansikoilla, suklaacupcakeja, you name it. Kuoharihommien sijaan ehdotin, että voisin tehdä drinkkejä. Sain Viinimaalta De Kuyperin Sour Rhubarb ja Sour Grapefruit –likööreitä, joista olisi saanut tehtyä vaikka mitä booleja, joita kantsii tiirailla Viinimaan saitilta. Koska porukka tuli paikalle tipoittain, oli kätevämpää tehdä drinkkejä ja toiset drinksut sai tehtyä etukäteen Clas Ohlsonilta ostettuihin kahden euron hintaisiin purnukoihin.

de kuyper rhubarb.jpg

 

 

de kuyper grapefruit.jpg

Greippicaipirinha
2 cl cachachaa/vaaleaa tequilaa/vaaleaa rommia/vodkaa
2 cl Sour Grapefruit –likööriä
4-6 palaa limelohkoa
1 tl sokeria
Jäitä
Vissyä tai muuta kivennäisvettä

Leikkaa limeistä ”hännät” irti ja leikkaa kahdeksaan palaan. Heitä limet, sokeri ja viinat lasin pohjalle ja muussaa muddlerilla tai vaikka puuhaarukalla. Täytä lasi jäillä ja vissyllä, koristele verigreipinpalasella ja vatkaa lattelusikalla hieman pohjasta.

 

rhubarb sour.jpg

Raparperisour
2,5 cl vodkaa
2,5 cl Sour Grapefruitia
2,5 cl sitruunamehua
Vajaa 1 cl sokerilientä
Puolikas munanvalkuainen

Laita kaikki aineet purkkiin ja viilennä. Kun halauat tarjoilla juoman, lisää jäitä ja sulje korkki niin juoman juoja saa itse sheikata juomansa! Jos haluat, voi juoman makeutta tasapainottaa sujauttamalla mukaan palasen verigreippiä.
 

Testasimme myös Apricot Brandystä, karpalomehusta ja ginger alesta 1:2:3 –suhteella tehtyä makeaa ja mukavan vähä-alkoholista Ruby Doo –juomaa, joka upposi oikein kivasti.

cupcakes.jpg

Brunssidrinksuttelu oli oikein mukavaa! Jäitä kannattaa varata reilusti ja tietty viilentää kaikki ainekset kunnolla, niin onnistuminen on taattu. Muita brunssille hyvin sopivia drinkkejä ovat tietty klassiset Bloody Maryt ja trendikkäät Micheladat, jotka ovat sekoitus bisseä ja tulista soosia.

Mutta, mikä teidän mielestä on paras brunssijuoma?

Koti Ruoka ja juoma