Syrah

output_g7pryn.gif

Tällä hetkellä sohvalla makaa aika väsynyttä jengiä. Aurinkoviikonlopusta nautittiin tekemällä puuhommia, joista me tietokonetyöläiset nautittiin ihan täysillä. Pihviviiniksi veljeni oli valkannut Cycles Gladiator Syrahia 11,50 €, jota kaikki muut paitsi meikäläinen ovat joskus juoneet. Hyvä, hilloinen ja aika universaali cokispunkku maistuu varmasti kaikille ja oli yllätyksettömyydessään varsin mukava tuttavuus. Vähäisten tanniinien vuoksi menee varmasti ihan sellaisenaankin. Hintakin on ihan passeli, joten mikäli punkut ovat aiemmin tuottaneet haasteita, kannattaa kokeilla tutustumista uudelleen tämän syrahin kanssa.

Cycles Gladiator Syrah on kalifornialaisen Hahnin viinitilan tuottama, joka Alkon sivujen mukaan noudattaa kestävän kehityksen periaatteita viininviljelyssä, mitä ikinä se sitten tarkoittaakin. Aiemmin Hahn Wineryn oman brändin Pinot Noir, 15,87€ ja GSM, 17,49€ (Grenache, Syrah, Mourvedre) ovat ihastuttaneet kovasti, mutta jenkkiviinien korkeahko hinta estää ostamasta niitä useammin.

Nyt menen ja hautaudun sohvaan nukkuvan mäyristeinin kanssa ja odotan, että poikaystävä saa kaivettua jääkaapista melonit ja jamonit lautaselle.. Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

cycles_syrah.jpg

 

Kuva: Alko

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *