10 unelmieni matkaa

Paikka:

Salar de Uyuni Boliviassa on yksi uskomattoman upea paikka, jossa haluaisin käydä. Se paikka näyttää niin taivaalta, maanpäälliseltä taivaalta. Ja siellä on kuulemma myös vaaleanpunaisia flamingoja! Oih!

Tapahtuma:

Luulen, että se olisi joku missä pitäisi pukeutua tietynlaisesti tai sitten jokin sellainen tapahtuma, mikä saisi minut mykistymään täysin. Vaikea kyllä nyt keksiä ja nimetä, että mikä tapahtuma se sitten olisi.

Kotimaan kohde:

Itä-Suomi on minulle vielä mysteeri! Etelässä Kuopio ja pohjoisessa taas Saariselkä ovat minulle itäisimmät paikat, joissa olen käynyt. Punkaharjun maisemareitit ja varsinkin Koli kiinnostaa. Bucketlistiin siis roadtrip Itä-Suomeen!

Kaupunki:

Se voisi olla joku Japanin isoimmista kaupungeista. Kirsikankukkien eli hanamin aikaan. Ehkä Tokio tai Kioto – jompi kumpi! Tai ehkä molemmat, kaksi kohdetta yhdellä kertaa, jos ja kun Japaniin matkustaisi.

Maa:

Yhdysvallat – obviously. Haluan nähdä sen maan suuruuden – onko siellä todellakin kaikki niin mahtavaa ja isoa mitä meidän annetaan olettaa.

Saari:

Uusi-Seelanti. Muistan kuinka jo edesmennyt biologian opettajani hehkutti sitä valtiota aina. Hänen puheistaan kuuli kuinka hän jumaloi kyseistä saarivaltiota. Siellä todellakin haluan käydä tämän elämäni aikana, edes kerran, ja nähdä söpöt pingviinitkin ihan omin silmin.

Toisena tulee Hawaiji – yllätys, yllätys. Se on niin kaukana kaikesta ja ehkä se on juuri se syy, miksi sinnekin on päästävä edes kerran elämässä. Laittaa leit kaulaan ja antautua hula-tanssille, olla huoleton ja elää ranta-elämää tovin jos toisenkin. Aloha, yes please! I’m on my way!

Extreme:

Peru ja Machu Picchulla vaeltaminen! Olen niin kiipeilijä- ja vuoristotyyppiä, että se on yksi paikka, jonka haluan valloittaa. Ja ihan ajan kanssa nauttien.

Majoitusmuoto:

Tässä on taas kaksi eri vaihtoehtoa, äärilaidasta aivan toiseen. Haluaisin majoittua kattohuoneistossa New Yorkin sykkeessä, josta näkisi koko kaupungin ylle. Toinen unelmani on taas majoittua johonkin kauniin rauhalliseen vuoristoon, josta olisi lumoavat maisemat myöskin. Toinen siis hektisen kaupungin sykkeessä, toinen taas rauhan tyyssijassa.

Luonnonkohde:

Olisiko se sitten se Islanti?

Ruoka ja juoma:

Italian maaseudulle lähtisin ehdottomasti nauttimaan hyviä viinejä, ja italialaisten mammojen rakkaudella ja intohimolla valmistamia ruokia. Tämä on todellinen unelma ja ruokamatka nro yksi!

Mitkä ovat sinun unelmiesi kohteet?

xx Vilhelmiina

kulttuuri matkat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *