Ajatuksia joulusta ja muusta

VILHELMIINA H.

So this is xmas - another year (almost) over and a new one just begun'.

Joulu(kuu) on taas täällä. Tuntuu että se vasta oli, tai että se vasta meni. Mutta nyt se taas on, ja päätin että tämä joulu olkoon erilainen.

En ole koskaan ollut jouluihminen, sellainen, joka innostuu, häärii ja häslää joulujuttujen kanssa jo varhain lokakuussa. En ole koskaan innostunut joulusta. Pidän kyllä piparien tuoksusta, kynttilöiden lämmöstä, joululauluista, hyvänjouluntoivotuksista, ja siitä tunteesta mikä näkyy näin jouluisin ihmisten välillä - rakkaus, lämpö, välittäminen. Aitous. Vilpittömyys.

Niinpä pidän joulussa siitä,

kun on ihana vaan olla, tunnelmoida kynttilöiden valossa, katsoa joululeffoja, juoda vähän terästettyä glögiä ja nauttia elämästä. On ihana hyggeillä, tai olla vaan ihan lagom.

 

Ne erilaiset joulut ovat jääneet mieleeni. Työkavereiden kanssa juhliminen aattoyönä työnteon lomassa, tai ulkomailla falafelin ja tuoreiden hedelmien syöminen jouluaterialla - niin erilaista, niin mieleenpainuvaa. Siksi olen päättänyt, että joka toinen joulu saa olla erilainen joulu - joka toinen vuosi aion skipata perinteet ja tehdä jotain tavanomaisesta poikkeavaa. 

Tämä joulu olkoon se erilainen. Saa nähdä mitä keksin. Jotain kivaa, kuitenkin.

Hih,

uusi (pikkujoulu)kampaus, ja tästä tuli oitis suosikkini. Rullat päähän yöksi, seuraavana aamuna pois, ja voilá! Aionkin kokeilla tämän kuun aikana uusia, erilaisia kampauksia enemmän kuin koskaan - näin juhlakauden alla se on niin sallittua. Se voisi olla joululahja minulta minulle, hiusten helliminen. Ja maksaa vain aikaa (ja kärsivällisyyttä), ja sitähän tässä kuussa onneksi on - aikaa olla ihan vaan lagom. Tehdä vaan kivoja juttuja.

Tehkää tekin - vaan kivoja juttuja.

 

xx Vilhelmiina 

/ It's Christmastime - have a lovely one. Enjoy, enjoy, enjoy and just be happy with people around you. Someone says that its the best time of the year, I don't quite agree - yes I like Christmas and all this sizzling, but I don't love it, not yet. It might change someday, but in the meanwhile I just enjoy life as it is, xmas as it is to me. This Christmas could be different kind of, not the traditional, we'll see what and where I finally end up. Kisses.

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Minusta erilaiset joulut kuulostavat aivan ihanilta! Itse olen viettänyt aina joulua varsin perinteisissä merkeissä perheen kesken, mikä sekin on ihanaa. Mutta haaveilen, että jonakin vuonna voisimme viettää joulua avomieheni kanssa ihan kaksin kaukomailla. ♡

ps. Superihana kampaus!
pps. Kohta onkin taas juhannus, apua. Mihin aika katoaa?

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Niinpä, ne on ihania! Mukavaa vaihtelua niihin perinteisiin - rakastan rikkoa perinteitä ja "kaavoja". En halua muutenkaan kangistua kaavoihin, tai elää ja mennä tietyn kaavan mukaan. :-) Yhdessä avomiehesi kanssa vaan suunnittelemaan, kannatan! <3

ps. hihii kiitos paljonnn!! Uusi suosikkikampaus!

pps. ihan uskomatonta! Aika tuntuu menevän paljon nopeammin kuin silloin lapsena, pienenä tuntui että päivät oli joskus tuskallisenkin pitkiä. Nyt taas - lisää tunteja päiviin, kiitos! Siksi onkin muistettava nauttia joka minuutista, tunnista ja päivästä ihan täysillä. <3

Hanna K
Sunday Blondie

No hei, nyt mä innostuin tosissani! Aattohan on ensi vuonna maanantaina - ja se tarkoittaa sitä, että tiistai ja keskiviikko ovat vapaat! Tällainen mahdollisuus pitäisi kyllä hyödyntää, kun saa lomapäiviä noin vain :--D

Miten ihanasti sanottu, että pitää nauttia joka minuutista, tunnista ja päivästä. Se on just näin ♡♡♡

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Jeeeeee hyvä että inspiroiduit <3

Sitten vain suunnittelemaan! xx

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.