Asioita, joista en välitä

VILHELMIINA H.

On asioita, joita pitää mieluisina ja sitten on niitä vähemmän mieluisia. Kaikilla ne ovat erilaisia, meitähän on monenlaisia, tietenkin. Listaan nyt muutaman asian, joista en pidä en sitten ollenkaan:

​There are things you like and things you don't like. We all have different interests 'cause hey, we all are different, of course. Here's a list about few things I don't like:

 

  • Ihmiset, jotka valittavat pienistä, mitättömistä asioista.​ Saattavat valittaa päivittäin, joko samasta asiasta tai jostain uudesta. He valittavat, mutta eivät tee asian eteen mitään, luulevat varmaan että asia korjaantuu valittamisella. Olen oppinut että tuollainen on täysin turhaa, enkä valita tai ainakin pyrin siihen. Joskus suustani saattaa päästä ''miksi...'' alkuinen valitusvirren alkupätkä, mutta sehän on täysin luonnollista että joskus löytyy jotain moitittavaa, enhän ole mikään pyhimys. Kuitenkin, positiivisuus on asenteeni ja negatiivisten ihmisten seurasta poistun hyvin vähin äänin, ja nopeasti.

People who complains about small, stupid, things. They can do it all day, every day, the same things or a new one. They complain, but they don't do anything about it (maybe 'cause they assume that the issue can be fixed by complain so hard). 'Cause I'm positive human and positivity is my attitude I would say, so I don't like to be with people who are negative. If you're acting negatively around me - I'm gone.

  • Väärinkäsitykset tai -ymmärrykset. Olet selittämässä jotain asiaa, hyvin asiantuntevasti, mutta sitten tämä toinen ymmärtää asian väärin ja joudut selittämään sen uudelleen. Tai se, että hymyilet ja olet ystävällinen vastakkaiselle sukupuolelle, ja tämä ymmärtää asian väärin; luulee siis että flirttailen. En minä osaa flirttailla - tietääkseni?

Missunderstandings - gosh really problematic. But it's a part of life, what can you do. Nothing really.

  • Pettäminen eli luottamuksen menettäminen. En vielä koe tulleeni kovin petetyksi, jossain tilanteissa tietenkin, mutta hyvin pienissä sellaisissa. Itse en koskaan voisi pettää toisen luottamusta missään muodossa, enkä toivo että minullekaan niin tehtäisiin.

Betrayal, I mean loss of confidence. I could never do that, and I hope that no one do that to me.

  • Unelmien lyttääminen. ''Ei sinun kannata edes yrittää, se on epätodennäköistä että saavutat sen...'', varmaan aika tuttu lause monelle meistä? Huomio kaikille; kaikki on mahdollista! Kaikki on mahdollista niin kauan kun tällä maapallolla on elämää. ​Onhan se jo nähty.

Dissaproval of your dreams. I really think that everything is possible as long as there are life on this planet.

  • Epävarmuus - tulevaisuudesta ja muutenkin. Varsinkin nyt nuorena tuntuu, että kaikki pallot lentelee ja ei oikein tiedä mikä olisi oikea suunta mitä kohti mennä. Ehkä tämä helpottaa ajan myötä; monet ovat ainakin niin kertoneet että mitä vanhemmaksi tulet, sitä tasapainoisempi olet. ​Sormet ristissä ja puuta koputtaen, toivon että tuo on totta.

Doubt about your future and everything. I think that this doubt about everything belongs my age (on twenties or so), and the older we get - the life get more balanced, and then you know what you really want for this life. Just hope that it goes that way.

  • Laiskuus. Itse pidän ruumiillisesta puuhastelusta, oli se sitten mitä vain. Ulkomaanmatkoillakin pidän kävelystä ympäriinsä ja kaupunkiin tutustumisesta kävellen seikkailemalla enemmän kuin rannalla makaamisesta; minun on tosi vaikea maata rannalla tekemättä mitään. Terve laiskuus on hyväksi, varsinkin rankan fyysisen työpäivän tai treenin jälkeen - muistakaa että lihakset kiittävät sinua levosta. Mielestäni laiskuus on joko opittu tapa tai huono asenne - jokainen pystyy olla reipas kun ottaa sen asenteen.

Laziness. I like all kind of physical work, do things and everything. It's hard to just be and do nothing. I like to walk around, hike and venture around - it's so hard to just lay on the beach doing nothing. However, healthy laziness is good after a hard work day or training - so remember rest after that!

  • Suomiräppi mauttomilla sanoilla. Tulen pahoinvoivaksi jos joku räppää pämppäämisestä tai ihmisen kehonosista, en oikein tiedä itkeäkö vai nauraako. Ihan oikeastiko? Onko tuo coolia? No, jokaisella omat mieltymyksen kohteet, tämähän on vain minun mielipiteeni.

Finnish rap with the poor taste of words. Like, really?

  • Karpalolonkero - pahoja, pahoja muistoja.

Cranberry long drink - never ever to me. Bad memories, bad memories.

 

PSST,

I-ha-naa, kohta on niin lämmin että saan pitää tuota kuvassa esiintyvää punaista lempimekkoani. KE-SÄ. Punainen ei ole yhtään värini, enkä punaisen värisiä vaatteita osaa ostaa - mutta tuo mekko vei sydämeni heti kun sen vein sovituskoppiin viime keväänä.

​With my favourit dress on those pictures. Summer is around here, and soon I can wear THE dress again. Hip hip hurray!

 

 

​​x​x Vilhelmiina

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kyllä se vanheneninen tuo tasapainoa, onneksi :) nimimerkillä 35 vee ja jo melko zen

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Hyvä tietää - tuli taas hitusen varmempi olo kommentistasi! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.