Edelleen täällä, mutta missä?

VILHELMIINA H.

Hey.

En tiedä mikä tämän tarkoitus nyt sitten on. Ehkä tulin vain päivittelemään kuulumisiani - että täällä vielä ollaan, elossa, keväästä vaan niin innostuneena, että tänne en ole ''ehtinyt'' kovin kirjoitella. Nyt ei vain ole ollut aihetta, tai ehkä niinkään intoa kirjoitella, ainakaan mitään turhaa. Tai oikeastaan, mikään ei ole turhaa, mutta silti. ​Pääni on vaan lyönyt tyhjää.

Kuvat on satunnaisia seikkailukuvia meidän Etelä-naapurista, Tallinnasta. Viimeinen kuva auringonlaskusta ehkä se ihanin. Ehkä kohta taas pääsen seikkailemaan, oppimaan ja kokemaan uutta. Sitä todella toivon.

Vappuna suuntaan kohti Suomen Lappia, sen jälkeen luultavasti kesätöihin ulkomaille. Syksyllä haluaisin päästä opiskelemaan, ja myös matkata Kreetalle tapaamaan entistä työkaveriani tai ihan muutenkin vain, koska ikävä. Lupaan kirjoitella tänne kuulumisia edelleen kuvien kera, missä sitten ikinä menenkin. Ja nyt vihdoin voi puhelinlangatkin laulaa - ah. Nyt nautitaan loppukeväästä, ilman sen suurempaa stressiä mistään, eikö?

 

​// Still here. Yay it's summer soon. Next I'm traveling to finnish Lapland, and after that don't know what's happening. But I'll keep you updated.

 

​xx Vilhelmiina

Kommentit

emiliakeijusofia

Hei!
Mielenkiinnosta: mitä haluat opiskella? :) iloa ja aurinkoa sun päivään <3!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Voi Emilia - mulla on muutamiakin vaihtoehtoja; liiketaloutta englanniksi, viittomakieltä ja muita kieliä yleensäkin. :) Ihanaa jokaista päivää sinulle, puss! <3

emiliakeijusofia

Oi, no se on hyvä olla paljon mieluisia vaihtoehtoja! Kiitos, samoin sulle Vilhelmiina! :* <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.