Lomailua & kevätaurinkoa

VILHELMIINA H.

 

Se on kyllä ihan selvä, että minusta ei saa koskaan niin jäykähköä ihmistä, etten innostuisi mäenlaskusta pulkalla.

Viime viikolla ehdittiin onneksi käydä kerran pulkkamäessä siskon lasten kanssa, kun oli vielä aurinkoinen ja luminen talvipäivä. Tietenkin seuraavana aamuna ulos katsoessa lumi oli lähes sulanut ja satoi vettä. Se siitä sitten. Keksittiin muutakin tekemistä, luistelua ja ehkä tärkeimpänä, opetin 6-vuotiaan kummityttöni valokuvaamaan järjestelmäkameralla. Oli kyllä niin innoissaan, ja tuloksena oli upeita kuvia, ihan oikeasti. Hänestä tuleekin seuraava hovikuvaajani.

Tällä hetkellä istun flunssaisena tietokoneen äärellä. Ehkä ihan pikkuisen kirpaisee kun ulkona paistaa aurinko ja tietenkin haluaisin ulos, mutta niin tai näin, kevätaurinkoa on tullut jo otettua ja tuleehan niitä aurinkoisia päiviä vielä, pitää vaan muistaa se.

Sekin vielä, että kännykkäni on tällä hetkellä poissa pelistä, mutta hassua etten sitä kaipaakaan. Sähköpostitse ja muiden some-kanavien kautta voi ihan tietokoneellakin hoitaa asiat, valokuvata oikealla kameralla kuvat ja lisätä ne tietokoneen kautta internetiin. Vähän niin kuin ennen tehtiin, kun kännyköitä vielä käytettiin ainoastaan puheluihin tai tekstiviesteihin - kaikkihan nykyään käyttävät Whatsappia tekstiviestien sijasta, eikö?

 

// ​I never going be the person who doesn't love to ​sit on sled and ride trough the hill. There lives a eternal child inside of me.

​ Last week we went to skiing with sled when there was still sunny and snowy winterday. The day after, it was raining. So typical spring days here in Finland. Because we couldn't go skiing anymore, it was out of the game, I taught my 6 years old goddaughter how to photograph with a real SLR camera. She was so excited, and how pretty photos she took. She's going to be my next photographer for sure.

​And now, I'm sitting home with flu, and hate when there's sunny and I can't go outside. Or I can, but that's not good for me and this flu. So I just have to wait when I recover. I just have to remain myself that there's going to be another sunny days which to enjoy.

 

 

​Enjoy this day, this week and this spring with all your heart!

 

xx Vilhelmiina

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Pikaista paranemista! Aurinkoisia päiviä tulee vielä varmasti tänä keväänä monta :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3

Niin - luvattiin että olisi pitkä ja lämmin kevät. Ihan täydellistä tälläiselle kevättä rakastavalle!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.