Rakas harrastus - luontoretkeily

VILHELMIINA H.

 

Kun on aikaa, niin on aikaa. Ja se aika kannattaa käyttää hyväksi, tavalla millä itse haluaa. Esimerkiksi hyppäämällä autoon, ajamalla tuntemattomaan ja pysähtymällä paikkaan missä vain näyttää kivalle.

Seikkailemalla sitten siellä, jossain tuntemattomassa, tietämättä mihin on oikeasti kävelemässä. Eteenpäin nyt ainakin. Nauttimalla auringon säteistä ja jo-niin-keväisistä tuoksuista ilmassa. Syömällä itsetehdyt eväät vastaantulleella laiturilla tai kannon nokassa. Tajuamalla, että jes, olet taas löytänyt uuden paikan, jonne myöhemmin palata. Yksin tai yhdessä.

Menty ja nähty on, seikkailtu niin aurinkoisella kuin pilviselläkin säällä. Ilman kuuta ja täydenkuun aikaan. Voisin kutsua tätä jo yhdeksi harrastuksistani​, niin kivaa se on. Antaa paljon, mutta ottaa vähän.

 

sun

 

// When you have time, you just have time. And with that time, you should use it how you want. For example, jumping to the car and driving to an unknown place, stopping the car when you see a place which just looks nice.

Then wandering around there without knowing where you're walking exactly. At least, you're going forward. Enjoying the sun's rays and already-so-springish scents in the air. Eating home-made lunch on the pier or on the stump. Realizing that yay, you just found again this new place where to come back later, alone or with somebody.

​I've gone and seen, wandered on sunny and cloudy days. Without the moon and at the time of the full moon. I would call this already as one of my hobbies, so much fun it is. It gives you a lot, but takes only a little.
 

 

xx Vilhelmiina

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.