Rakkaat blogisisaret

VILHELMIINA H.

Herättyäni aloin miettimään, että onneksi aloin bloggaamaan, onneksi juuri täällä Lilyssä

Olen saanut muilta blogisisaruksilta niin vertaistukea kuin muutakin ihanaa, että enpä tiedä missä olisin ilman niitä ajatustenvaihtoja, tsemppejä, rohkaisuja, ymmärtämistä. En oikeastaan lue enää muiden kuin Lilyläisten blogeja, sillä täältä olen saanut tarvittavani - meissä on niin kauneus-, lifestyle-, perhe- kuin terveysbloggaajia, myös muitakin, mutta tämänkaltaisia olen seurannut tiiviimmin. On ihan mahtava, että yhden "yhteisön" alta löytyy liuta erilaisuutta, jokaiselle varmasti jotakin, erilaisia kun olemme.

Kirjoittamisesta, bloggaamisesta, on tullut minulle tätä kautta rakas harrastus. Rehellisesti, en ole koskaan pitänyt kirjoittamisesta näin paljon mitä nyt. On ihanaa jakaa tänne omia ajatuksia, elämää, ja vielä ihanampaa kun saan teiltä lukijoilta/blogisisarilta mahtavia kommentteja, myös uusia näkökulmia. Kiitos, kiitos, kiitos.

Jaetaanhan jatkossakin inspiraatiota toisillemme? Kaunista viikonloppua, jokaiselle! xx

 

Psst, olisipa aivan mahtava saada järjestettyä (taas) blogimeeting, vaikka keväällä - nähdä teitä niin hyvän ruoan, juoman että ajatustenvaihdon kesken.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

<3

Nettanen
Destination: Happiness

Sinä senkin ihan aurinko<3 Me ainakin nähdään sitten kun tuut Helsinkiin, vaikka olispas kyllä tosi mukavaa pistää pystyyn joku vähän isompikin blogityttöjen miitti! :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Nähdään, nähdään! Kivoja hetkiä kannattaa odottaa <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.