Ladataan...
Villa Saga

Kuva: ILTALEHTI/JENNI GÄSTGIVAR

Heippa kaverit ja anteeksi hiljaisuus! Piiitkä talvi ja kevät tuntui vievän tämän pikkumökittären voimat, enkä saanut aikaiseksi kirjoitella mitään tänne blogiin. Lisääntyneen valon myötä virtaa tuntuu taas piisavan, joten koitan muistaa lisäillä tänne aina juttuja välillä.

Viime aikoina onkin ollut jännää olla Villa Sagan porukoissa, sillä on ilmestynyt kivoja lehtijuttuja, joita on tehty viime kesästä lähtien. 

Uudessa Avotakka -lehden numerossa kesämajamme esittäytyy kolmen aukeaman verran. Riikka Kantinkoski on niin mainio valokuvaaja sekä sisustaja, että jätin hänelle jopa avaimet viikoksi ja luvan käydä ottamassa tarvittavat lisäkuvat lomamatkamme aikana. Lopputulos oli priimaa, kuten häneltä sopii odottaakin. Jutusta ei ole vielä nettiversiota, mutta käykää hakemassa lehti lehtipisteestä.

Postauksen kuva on Iltalehden Kesämökki Ekstrasta. Jutun yhteydessä tehdyn videohaastattelun voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ja ainakin  yksi hauska juttu on vielä tulossa. Annoimme nimittäin aivan ihanan suomalais-korealaisen pariskunnan tulla tekemään artikkelin etelä-korealaiseen designlehteen. Palailen tähän kun juttu on julki.

Muuten mökkielämä on melko ennallaan, hiukan ollaan pihaan panostettu tänä keväänä viime vuotista enemmän. Tästäkin lupailen kuvia, kunhan saadaan valmiimpaa.

Ihanaa kesäkuun ekaa kaikille! Puss, Laura

Ladataan...
Villa Saga

Marraskuussa on totuttu rämpimään pimeydessä ja korkeintaan loskassa, joten tämä yllättävän varhain saapunut lumisuus on ollut hämmentävää. Lapsille tietenkin kivaa kun on tekemistä, ja kyllä oma mielikin on valkoisessa maastossa kirkkaampi.

Piti käydä kurkkaamassa pikkumökin kuulumisia, ja ihanaltahan siellä näytti. Paitsi että ollaan saatu uusi mökkivahti, hiukan pelottavan näköinen tonttu. Alkuperä ei ole vielä tiedossa.

Kun kamiinaan laittaa pari pesällistä puita ja samalla kahviveden kiehumaan, tulee mökkiin mukavan lämmin. Aika viihtyisää kyllä. Viime talvena hyödynnettiin Villaa talvella tosi vähän, tänä vuonna toivottavasti enemmän.

 

Ladataan...
Villa Saga

Käynnit mökillä ovat harventuneet päivittäisistä viikottaisiin, edelleen lämpimällä säällä on kuitenkin varsin kesäistä ja mukavaa. Tänään pakattiin eväät mukaan ja käveltiin Länsiulapanniemelle. 

Rannoilla tuuli kovaa, mökkipihalla oli tuttuun tapaan suojaisaa. Kuopuksemme leikki innoissaan jälleen uusilta tuntuvilla leluillaan mökissä ja me vanhemmat joimme kahvit terassilla.

Kynttilöitä ei tarvinnut polttaa, villasukille sen sijaan on jo tarvetta.

Mökkikeittiö on nyt valmis, ikkunakin paikoilaan.

Pages