Karpalo vispipuuro
Lappapuuro, mannapuuro, marjapuuro, vispipuuro… murrealueittain monta nimeä ja monta valmistustapaa, mutta niin hyvää. Bon appetit !
Karpalo vispipuuro
Ainekset (4 annosta)
- 4 dl
- vettä
- 3 dl
- karpaloita/puolukoita
- 2 rkl
- sokeria
- 0,5 dl
- mannasuurimoita
- 1 tl
- vaniljasokeria
30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
0 min
Tee näin:
Laita vesi ja marjat kattilaan ja anna kiehua 10 minuuttia.
Lisää mannasuurimot ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi sokerit.
Anna puuron jäähtyä. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.