Karpalo vispipuuro

Lappapuuro, mannapuuro, marjapuuro, vispipuuro… murrealueittain monta nimeä ja monta valmistustapaa, mutta niin hyvää. Bon appetit !

Karpalo vispipuuro

Ainekset (4 annosta)

4 dl
vettä
3 dl
karpaloita/puolukoita
2 rkl
sokeria
0,5 dl
mannasuurimoita
1 tl
vaniljasokeria
30 min
{
AKTIIVINEN 30 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Laita vesi ja marjat kattilaan ja anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää mannasuurimot ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi sokerit.

Anna puuron jäähtyä. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.

koti ruoka-ja-juoma piha-ja-puutarha suosittelen
Kommentit (4)
  1. Kiitos tästä! Onko niin, että et ota niitä marjojen kuoria pois?

    1. Toisinaan otan reikäkauhalla kulhoon ja teen vielä hyytelösokerilla kuorista hilloa ja toisinaan en ota pois. Riippuu vähän marjan kypsyydestä.

  2. Kiitos! T. Vispipuuroihminen 🤎

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *