Epäonnen päivä ⚡ normipäivä

Tähän on tultu blogissa kerrottiin tässä taannoin Minnan päivästä tunti tunnilta. Tein joku aika sitten saman tyylisen kirjoituksen omasta päivästäni My Day otsikolla. Näköjään ei ole arki muuttunut sitten yhtään,mutta kirjoittelimpa sitten kuitenkin kahdesta tämän viikon arkipäivästä tunti tunnilta minäkin uudestaan, kun sitä vähän toivottiin postaukseksi. Ei hyvää päivää ilman huonoa päivää, josta Simply Happy kirjoittikin täällä..

Ei, ei mulla ärsytä yhtään, ei niin tippaakaan. Eikä ois nälkäkään ollut.

Tiistai

6.45 kello soi. Sammutan sen ja nousen heti. Pistän kattilaan veden kiehumaan puuroa varten ja etsiskelen astiat valmiiksi ja vesi vedenkeittimeen kiehumaan.

7.00 Pesen kasvot ja puen vaatteet, selaan puhelinta puuroa odotellessa.

7.30 Syön puuron ja juon teet ja kahvit sekä luen samalla sanomalehden. Siivoilen vielä aamupalan jäljet ja pesen hampaat.

8.10 lähden autolla töihin ja vien auton tenniskentän parkkipaikalle, josta kävelen työpaikalle. Päivän liikunnanohjaukset saattavat olla ympäri kaupunkia ja vien auton yleensä sinne mihin päätän päivän, jotta voin sieltä sitten hurauttaa suoraan kotiin.

8.30 Työpaikalla. Tarkistan sähköpostin sekä wilman viestit ja vastailen niihin. Tarkistan, että etävalmennukset on ok ja ajastettu oikein. Samalla vaihdan kuulumiset ja ajankohtaiset asiat työkavereiden kanssa.

9.00 tapaan päivän ekan ryhmän. Vedän puolentoista tunnin mittaisen juoksukoulun urheilukentällä lämmittelyineen. Samalla hölkkään mukana myös minkä pystyn kellotukseltani.

10.30 päätän juoksukoulun ja kävelen työpaikalle. Pistän mikroon eilisen jauhelihakastikkeen ja makaroonien jämät. Syön koneella ja samalla viestien tarkistus ja vastailut. Laitan työkavereille tuoreet kahvit tippumaan.

11.00 Kävelen uimahallille, jossa tapaan tapaan porukan, jolle pidän vesitreenin eli vesijumppaa ja vesizumpaa.

12.45 kävelen jälleen työpaikalle. Syön omenan ja taas viestien pariin.

13.00 sovittu palaveri töissä.

14.15 viimeinen ryhmä tälle päivää ja suunta siis sinne tenniskentälle. Pallon hallintaa,syöttelyjä, pari pelejä ja nelinpelejä.

16.30 tarkistan tenniskentän siisteyden ja pistän varaston ovet lukkoon. Ja lähden ajelemaan kotiin.

17.00 Kotona ja aloitan ruuan laiton. Kuuntelen samalla teamsissa etäpalaverin kulkua, hoitelen tiskit ja pyykit siinä sivussa. Kun kokous loppuu, vaihdan äänikirjaan.

18.00 Saan ruuan valmiiksi, lihakeittoa. Luen kirjaa samalla kun syön. Ruuan jälkeen jälkien siivous, jämät eväsrasiaan evääksi.

19.00 Seitsemän uutiset telkkarista ja iltakahvit munkin kera.

19.20 Työviestien tarkistus, huomisien ryhmien tilojen tarkistus sähköisestä varausjärjestelmästä. Huomisen vaellusreitin suunnittelu loppuun. Lopuksi kalenteri ja työkone reppuun valmiiksi eteiseen odottamaan aamua.

20.00 suihkuun, jonka jälkeen pyjama päälle.

20.20 Puhelinta, villasukan kutomista ja kirjan lukua vuoron perään.

21.00 iltapalaksi jogurtti ja leipä, sekä kuppi teetä. Hampaiden pesu.

21.30 kirjan lukua sängyssä, kunnes uni tulee..

Keskiviikko

6.45 kello soi. Ylös ja samat aamutoimet puurot ja pukeutuminen. Puhelinta vähän ja kirjan kera aamupala, hammaspesut ja repun pakkaus.

8.00 tänään vien auton luontopolun lähtöpaikalle ja kävelen töihin. Työpaikalla viestin tarkistelut ja vastailut.

9.30 päivän ensimmäisen ryhmän kanssa koripalloa, liikuntakeskuksen sähköinen varausjärjestelmä on antanut toisen ohjaajan valita päällekkäin varaukset ja pelikentillä onkin jo toisen ohjaajan jalkapallo harkat menossa. Lähdemme juoksulenkille. Ärsyttää kyllä vietävästi, kaikki eivät olleet ihan juoksu tamineissa ja omatkin pasmat menivät sekaisin.

11.00 eväät mikroon, eilistä lihakeittoa ja samalla viestien päivitys.

11.30 päivän toinen porukka ja tenniskenttä kutsuu. Tämä onneksi sujuu suunnitelmien mukaan.

14.00 päivän viimeinen ryhmä ja luvassa minivaellus ja polkujuoksutreeniä.

16.30 Nihkeä työpäivä, vastoinkäymisiä konsanaan. Päätän lähteä naapuri kaupunkiin suoraan töistä ajelemaan lahjaostoksille ja mielessä siintää myös hampurilaisateria take awayna iltaruuan korvikkeeksi. Kyllä tämä tästä, kunnon shoppailut piristää.

17.30 Kuuntelen automatkalla äänikirjaa (Margarita), ja akku loppuu. Ja niin ei ole autolaturia eikä varavirtoja.

18.00 Pysähdys puutarhalle ostamaan lahjaksi mainoksessa nähtyä karhunvatukka. Myymälässä ollaan ensin ihmeissään, että ei heillä semmoista ole. Tietokone sanoo toista ja myyjä lähtee kaivelemaan varastoja. No löytyhän se lopulta,mutta myyjäkin toteaa nyt mainoksen vähän vääristävän. No seuraava kuva puhukoon puolestaan. Ärsyttävä päivä, joten maksoin karahkan ja poistuin pää sauhuten.

18.10 Pyörähdän kirpparilla ja Lidlissä etsimässä lähinnä parempaa tuulta, ostamatta mitään. Sitten, kun isossa kaupungissa ollaan päätän käydä kalatiskin kautta marketissa. Kassalla viidennen maksu yrityksen jälkeen kassa toteaa kyllästyneenä, että ei sulla oo katetta. Kerron olevan ja kyselen lähintä automaattia. Kassa neuvoo sen onneksi löytyvän samasta talosta, ja lähden nostamaan rahaa ja ostokset jäävät kassalle odottamaan. Automaatti on yhteistyö kykyinen ja antaa minulle seteleitä. Palaan kassalle viimeistelemään ostotapahtuman.

18.45 Käyn vielä toisessa supermatketissa etsimässä mekkoon vyötä ylioppilasjuhlaa varten. Ja löydänkin sen, samalla ostan leipää ja salaattia. Ja kappas vain, jotta päivä ei pääsisi tästä paranemaan kortti ei toimi tälläkään kassalla. Miksi  kortti et voi toimia kassalla, mutta automaatti käy sulle ihan hyvin? Toistan samat automaattihommat kuin edellisessä kaupassa. Maksan ostokseni taas käteisellä ja saan osakseni paheksuntaa.  Ja nyt vihdoin suuntaan viereiseen Hesburgeriin vatsa kurnien, ja vain todetakseni sen olevan kiinni. Ei, ei mulla ärsytä yhtään, ei niin tippaakaan. Eikä ois nälkäkään ollut.

20.00 Saavun kotiin. Totean olevani jo niin väsynyt ja nälkäinen, että en kykene edes makaroonin keittoon. Keitän siis kahvit ja syön suklaata. Pistän kalatiskin antimia jääkaappiin ja tarkastelen kuitteja. Joku ei täsmää. Sehän se on se vyö ja leipä ja salaatti. Nyt muistan, häpeissäni kassalla sähläyksestäni, siis unohdin ne ostokset sinne kassalle. Jos nyt en mene nukkumaan, tämä epäonni ei lopu koskaan.

23.30 odotan yhä unta, miksi join sitä kahvia niin paljon tyhjään mahaan.

Ja seuraavana päivänä olin henkisesti niin väsynyt näistä koettelemuksista kuin vähistä unistakin, että sekin päivä meni ihan pipariksi. Ja sosiaalinen media sekä kadunvarsi mainonta jaksoi tämän jälkeen suunnata markkinointinsa juuri minulle; Hesburgerin maukkaat hampurilaiset, jaksa vielä vähän; löydä lähin Hese sovelluksella.

Semmoisia ne mun arkipäivät ovat hyviä ja huonoja!

Keväistä perjantaita!

Kommentit (5)
  1. Voisitko hei lähettää mulle edes sadasosan tuosta liikunnan ilosta ja -energiasta, jooko? Olisi upeaa löytää joku laji mistä oikeasti tykkäisi. Nyt lähinnä nautin kesäisin lapion heiluttamisesta ja muista puutarhahyötytoiminnoista sekä talvisin lumen kolailusta.

    Tuo karhunvaapukkaraapukka on kyllä sympaattinen <3 Anna sille paljon rakkautta ja huolenpitoa, niin kyllä se (ehkä) siitä innostuu mainoskuvansa mittoihin kasvamaan.

  2. Voi sentään, päivät pääksytysten tapahtumia, joista raikkain oli kyllä tuo karhunvatukka! Tsemppiä arkeen.
    Ja PS: Pankkikortit NIIN tiedetään 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *