My day

6.45 kello soi. Painan torkkua. Nousen 6.50 ja laitan puurolle veden kiehumaan. Sillä aikaa pesen ja rasvaan kasvot. Lisään hiutaleet veteen ja jätän puuron hautumaan. Etsin vaatteet töihin, puen ja pakkailen reppua samalla. Pikaiset somen selailut. Sitten aamupala ja luen samalla pari sivua kirjaa.

Siivoan aamupalan jäljet, pesen hampaat ja lisään eväät reppuun. Lähden autolla töihin.

8.20 töissä. Tarkistan viestit ja vaihdan kuulumiset työkavereiden kanssa.

8.45 ekat tunnit alkavat.

10.45 lounastauko. Syön eväät, eilistä makaronilaatikkoa ja raejuustoa.

11.15 seuraavat tunnit alkavat, luvassa vesitreenit. Hyvin meni ja jäi hyvä fiilis.

13.00 tauko. Syön välipalaksi jo vähän vanhentuneen vanukkaan ja omenan. Pika palaveri tulevista viikoista työkaverin kanssa samalla kun syön välipalat.

13.15 seuraavat tunnit alkavat. Uuden sovelluksen opettelua.

15.05 alkaa suoraan seuraavat tunnit. Nyt on jo kova nälkä ja tuntuu kuin oma polttoaine olisi lopussa. Luvassa oli ulkotreeniä.

16.45 lähden töistä kotiin. Kotona syön pikaisesti vielä eilistä makaronilaatikkoa ja keitän kupin kahvia ja nautin palan viikonlopun synttäreiltä jäänyttä kakkua. Äänikirja kuuluu taustalla.

17.20 pakkaan postiin vietävän paketin mukaan ja suuntaan autolla ripsihuoltoon, jota siirsin jo eilisestä tälle päivää kiireiden vuoksi. Onneksi sain vielä ajan.

19.30 kotona. Mukava ripsihuolto ja ajatusten vaihtoa. Vein ripsihuollon jälkeen postiin paketin, palautin väärän kokoiset housut. Toivotaan, että sopiva koko saapuu pian, kun oli niin kivat kesäbyysat.

19.45 suikuun.

20.00 alan keittämään riisipuuroa, tyhjennän tiskikoneen. Rasvaan ja puen pyjaman.

20.30 Laitan telkkarin päälle ja etsin sieltä uutiset taustalle. Teen vähän töitä, tarkistan viestit ja suunnittelen tunteja. Laitan pahoitellen vielä parille työkaverille viestiä ja tarkistan aikatauluja. Lakkaan samalla varpaan kynnet kuparin värisellä lakalla.

21.00 selaan vähän somea ja syön iltapalaksi jogurttia, mustikoita ja leivän.

21.30 riisipuuro on valmis, nostan sen parvekkeelle jäähtymään. Pesen hampaat ja menen sänkyyn kirjan kanssa, Michelle Obaman kanssa tällä kertaa.

22.30 silmät menee kiinni ja sammutan valot.

4.15 puoliso tulee töistä ja havahdun siihen. En heti saa uudelleen unta, mutta nukahdan vielä hetkeksi. Kello soi 6.45.

Olipa kiire päivä, mutta kaikki sujui hyvin ilman kiireen tuntua kuitenkin. Päivän askeleet 20 568. Hyvä päivä, vaikka ois voinut vähän enemmän illasta huokasta.

Tämmöstä täällä mun päivässä.

Kommentit (5)
  1. Epäonnen päivä ⚡ normipäivä – Villasukka | Lily
    14.5.2021, 06:00

    […] taannoin Minnan päivästä tunti tunnilta. Tein joku aika sitten saman tyylisen kirjoituksen omasta päivästäni My Day otsikolla. Näköjään ei ole arki muuttunut sitten yhtään,mutta kirjoittelimpa sitten kuitenkin kahdesta […]

  2. Selkeä hyvä päivä – arki on koossa pitävä vanne!

    1. Niimpä, arki on mukavaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *