Huhtikuu on täällä!

Maaliskuu maata näytti myös täällä puolessa välissä maata. Helmikuun ollessa itselleni nihkeä, oli maaliskuu puolestaan ihana. Aivan super mahtava!! Toivotaan, että tällä alkaneella huhtikuullakin on paljon annettavaa.

Maaliskuulta jäi mieleen paljon ihania asioita, mutta ei lainkaan mitään ikävää, koska kaikki oli oikeasti niin mukavaa.

Maaliskuussa oli lomaviikko, sehän on aina kivaa. Otin äänikirjapalvelun käyttöön ja kuuntelin kahdeksan kirjaa. Paras kirja elämys oli Suon villi laulu,taitaa olla koko alku vuoden paras.

Hiihtelin monia kymmeniä kilometrejä, löytäen uusia latuja ja maisemia. Lumi alkoi sulamaan, tosin sitä on vieläkin paljon tarjolla muttei ihan polviin saakka enää. Hiihtääkkin vielä voisi, mutta eilen laitoin jo monot talvisäilöön, koska  auringon pehmittämä latu ei ole minun mieleeni.

Maaliskuu tarjosi myös uuden työn, joka on ollut tähän saakka aivan nappijuttu. Onnistumisia, hyvää palautetta, iloa ja riemua on ollut yltäkyllin tarjolla. Nämä ovat kantaneetkin ja kannatelleetkin hyvään mieleen ja parempiin suorituksiin työelämässä.

Sain villapaidan valmiiksi (päättelyt, kainaloiden ompelu ja vähän tiukan kirjoneule kuvion venytystä vielä), kaksi kuukautta siihen meni. Mitäs ottais seuraavaksi puikoille?

Raksaprojektissakin nytkähti vähän edistystä liikkeelle, sekin oli kivaa vaihtelua. Leivontapeukalo pääsi kuukausien jumistaan irti ja leivoin kakun, rieskaa, pullia, kääretortun ja persikkapiirakan! Ai, että! Kokkailin myös paljon pitkän kaavan kautta. Söin parvekkeella lounaan.

Maaliskuun aikana myös suunnittelin hieman kevään pihatöitä ja haaveilin parvekkeelle riippuvaa keinua! Joogasin, nautin narsisseista ja tulppaaneista, kävin kaksilla syntymäpäivillä. Vaihdoin kukkamullat ja sain monta postipakettia. Hioin terassikalusteet, jotka nyt odottelevat käsittelyä ja sävyn valintaa. Näin paljon  ystäviä lenkillä.

Huhtikuulta puolestaan toivon hyvän fiiliksen ja flown säilyvän työelämässä. Paljon lenkkejä ystävien kera. Useamman luetun kirjan, hyviä kuunneltuja äänikirjoja, onnistuneita vappumunkkeja, hyvää pitsaa (satuin vahingossa tekemään super hyvän pitsapohjan pakastettavan version omasta päästä ja en malta odottaa että pääsen kokeilemaan sitä pakastuksen jälkeen).

Terassikalusteiden käsittely ois kiva saada valmiiksi, olisi mukava myös päästä pyöräilemään, kun pyörätiet saadaan lakaistua. Nähdä krookuksen alku. Juoda parvekekahvit. Raksailla vähän lisää ja nähdä oma käden jälki. Haluaisin myös joogaan ja uintitreeneihin. Polttopuu urakka olisi myös kiva käynnistää huhtikuussa. Joku kiva neulomistyö saada puikoille. Toivon myös saavani tietää kesäloman ajankohdan.

Siinähän sitä! Suuremmat haaveet saavat vielä odottaa ja näin paljon kivaa voi puuhata rajoitusten sallimissa rajoissa!

Olen muuten bongannut jo joutsenia, leskenlehden ja nokkosperhosen. Kyllä se kevät on kohta jo täälläkin. Tervetuloa huhtikuu!

Kommentit (5)
  1. Oi kuinka kiva lukea tällaista. 🙂 Siellä tuntuu olevan kevät aika hyvin mallillaan!

  2. Kyllä se vielä sulaa! Täälläkin on kyllä satanut taas lunta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *