Kahvitaukokirja

Terse!

Muistatko Radio Mafian Räkkärimarketin Tarja Kulhon kuunnelman? Paula Norosen vakavan hauska hahmo Korsosta on palannut, nyt kirjana.

Lyhyen ytimekäs kirja ei mene aivan ”välipalana”, joten se sopisi vaikka kahvitauoille. Sarkastista huumoria Tarja Kulhon tyyliin tarjoaa myös kirja, ja aivan toimii kuunnelma myös kirjana. Kirjassa Hannu ja Kettu sekä kolme pientä possua nykyaikaistuvat ja Marimekon unikkokuosinkin syntytarina selviää. Aina ei Kulhon emmännästä kyllä tiedä onko se tosissaan vai ei. Tämä kirja irrottaa hyvät naurut ja kirja antoi monet naurut ja puheenparret työpaikan kahvihuoneeseen. Kannattaa lukasta!

Julkaisija; Tammi

 

Ihanaa keskikesän juhlaa ♥♥

kulttuuri hopsoa kirjat
Kommentit (1)
  1. Toukokuun kirjat – Villasukka | Lily
    1.6.2021, 07:45

    […] ¤ Paula Norosen  Tarja Kulho Lomille lompsis (Tammi) lyhyt ja ytimekäs huumorikirja. Radio Mafian kuunnelmista tuttu Räkkärimarketin kassa pääsee lomakylään kesälomalle Reijon ja tyttärensä kanssa. Lomakylässä seikkailevat mukana kylmäkkö Nadja ja muut räkkärimarketin työntekijät, höysteenä Tarjan elämänviisauksia ja sutkautuksia. Tämä kirja ei nyt oikein ottanut mulla tuulta alleen, mutta ihan kiva kuitenkin. Edeltäjän arvio löytyy täältä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *