Kevään romanttiset uutuudet

Otavan tämän kevään romanttisen lukemiston uutuudet Josie Silver, Tule takaisin ja  Riikka Suomisen Suhteellisen vapaata pääsivät minun kirjapinooni. Tsekkaa täältä myös Otavan tulevan kesän ja syksyn uutuudet.

Mun suosikit tulevista on kestosuosikit Reijo Mäen Soopeli eli uusin Vares dekkari ja Tuija Lehtisen Romantiikkaa ja rokokoota, sekä Natalie Cox vaikutti hyvältä.

Palataampa jo näihin juuri ilmestyneisiin rakkausromaaneihin.

Tule takaisin on täynnä lämpöä ja surua, mutta juurikin siksi niin ihana irtiotto arjesta-kirja. Lydian kihlattu Freddie menehtyy yllättäen auto-onnettomuudessa. Surun keskellä Lydia pyristelee selviytyäkseen ja hän alkaa elämään rinnakkain kahta elämää. Toissessa unimaailmassa Freddie on edelleen elossa ja valvemaailmaa, jossa Freddie siis on kuollut. Miten Lydian käy, voiko kaksoiselämää jatkaa loputtomiin. Myös Silverin aikaisempi teos Ole minun  on suositeltavaa luettavaa.

Suhteellisen vapaata kertoo pariskunnasta, joka päättää ryhtyä ruuhkavuosien keskellä vapaaseen suhteeseen, koska oman avioliiton seksi ei ole maistunut aikoihin ja siksipä sitä ei juuri ole ja kun on, se tuntuu suorittamiselta. Pariskunta elää yhdessä ja hoitaa arjen ja lapsen yhdesssä, vain seksiä harrastetaan myös muiden kanssa. Kertomus on välillä hieman puuduttavaa, koska osassa tekstissä viitataan haastatteluihin ja tutkimustuloksiin, joiden osuus kirjassa tuo mieleen välillä gradun tai opinnäytetyön. Suosittelen samassa tilanteessa oleville ja niille jotka mieltävät parisuhteessa olevan jotain korjattavaa, heille tämä antaa varmasti uusia katsanto kantoja.

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

suhteet parisuhde kirjat suosittelen
Kommentit (1)
  1. Kevin Husell
    1.4.2020, 09:38

    Suosittelen omaa kirjoitustani Pareton periaatteesta, jossa käyn läpi miten tätä 80/20-sääntöä voi hyödyntää elämän eri osa-alueilla kuten töissä, liikunnassa ja juhlimiseen! Soveltuu hyvin myös näihin aikoihin 🙂

    http://www.kevness.com/2020/03/30/pareton-periaate-voinko-hyodyntaa-sita-omassa-elamassa/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *