Kirjahyllyn uumenista x2

Hei siellä, onkohan siellä ketään?

Poikkeukselliset korona-ajat ovat meneillään, kaikki elävät kummallista arkea. Korona sulki myös kirjastojen ovet ja viimeisimmät lainat on jo hyvän aikaa sitten luettu. Kirjastojen sulkemisesta kuullessani riensin kirjastoon, mutta mitään hamstraus reissua siitä ei tullut. Löysin vain muutaman puhuttelevan kirjan, ja oletin sulun ehkäpä päättyvän aiemmin.

E-kirjat ja äänikirjat ovat tuttuja, mutta kaipaan sivujen kääntelyä ja viimeiselle sivulle kurkkimista konkreettisesti. Niimpä tuli pengottua kirjahyllyä ja sieltähän löytyi myös lukematta jääneitä kirjoja. Pyysin ystäviltäkin kuvia heidän kirjahyllyistään, mutta sieltäkään en bongannut luettavaa vielä.Arvioin oman hyllyn aarteista teille kaksi.

Pauliina Vanhatalon Gallup kertoo tarinan parisuhteesta ja erosta paikallispolitiikan vaikuttein ja vuosien vieriessä kansanedustajan paikka tuo suhteeseen säväyksiä.

Tarina kuljettaa lukijaansa jouhevasti ja mielenkiinto pysyy yllä, mutta politiikka saa välillä haukottelemaan vaikka sitä ei varsinaisesti kirjassa viljelläkkään.  Vanhatalon alterego Veera Vaahteran kirjat saa minut kuitenkin syttymään paremmin kuin tämä teos. Luettavaa ja sopii tähän aikaan.

Kirjastojen ollessa kiinni, tuli käytyä kirjahyllyä läpi. Rakkautta löytyi ♥

Denise Rudberg ja Hugo Rehnberg Niin se sitten meni kirjassa kirjoittavat ruotsalaista chick littiä. Ensimmäinen kerta minulle, kun luen muuta kuin ruotsalaista dekkaria.

Miten käy kun tapaat omissa häissäsi ensi kertaa miehen, jonka kanssa syttyy heti kemiaa ja hän ei ole siis mies jonka kanssa sanoit juuri alttarilla tahdon? Aivan parasta aivot narikkaan romantiikkaa. Vahva suositus, rakkautta tarvitaan.

Hyvää alkavaa viikonloppua!

kulttuuri kirjat rakkaus suosittelen
Kommentit (3)
 1. Lukemista kevyesti surun kautta – Villasukka | Lily
  30.6.2020, 08:21

  […] Täältä löydät Vanhatalon Gallup kirjan arvion. […]

 2. Tuon Rudbergin&Rehnbergin olen lukenut ja viihdyttäväksi muistan kokeneeni 🙂
  Vanhataloa voisin kurkata, jos löytyy BookBeatistä.
  Huomaan tämän etätyöskentelyn aikana lukevani/kuuntelevani tauotta, tuskin pysähdyn sulattelemaan edellistä, kun jo aloitan uuden.
  Pakoa arjesta?

  1. Lukeminen on parasta, jopa ei niin hyvien kirjojenkin 📚

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *