Luukku 25, joulupaketista

Mitäs minun kirjapaketeista paljastuikaan? Ota vinkit talteen omalle lukulistalle.

Esikoiskirjailija Emmi Pesonen on kirjoittanut tarinan rakkaudesta, vähän sinkkuudestakin, uusioperheen elämästä eli elämän makuisesta elämästä.

Maailman kaunein sana kertoo Amandasta, joka juhlii ja reissaa. Kunnes tapaa Onnin. Onni on neljän lapsen isä, lapset asuvat Onnilla joka toinen viikko ja joka toinen viikko taas äidillään. Ja tällöin Amanda saa nauttia Onnista ihan yksin joka toinen viikko. Amanda ei osaa olla lasten kanssa luontevasti.

Lasten äiti tekee ratkaisun, joka mullistaa Amandan elämän. Samaan aikaan Onnin meno muuttuu oudoksi.

Kirja oli loistava,vaikka huumoria löytyy niin surullisuuskin seuraa tarinassa mukana. Rakkaustarina tämä kuitenkin on ja kuten pitää, onnellisella lopulla.

Julkaisija; Otava, 2020. 287 sivua.

Natalie Coxin Ota minut syliin on joulukirjojen aatelia. Otappa hyvä asento ja herkut viereen.

Charlien on vasta eronnut ja elämä hakee uomiaan, joulukin on tulossa ja sitä jos jotain hän vihaa. Yläkerran naapurin kaasuhella räjähtää ja Charlie joutuu sairaalaan. Onnettomuuden jälkeen hän ei voi palata entiseen vaurioituneeseen asuntoonsa, mutta hänen serkkunsa toimii pelastajana ja majoittaa Charlien kotiinsa maalle, jossa hän pyörittää koirahoitolaa. Charlien ei pidä joulun lisäksi koirista.

Serkku lähtee jouluksi tapaamaan netissä tapaamaansa ihastusta Suomeen ja saa Charlien ylipuhuttua jäämään kotiinsa joulun yli ja huolehtimaan ihan vain parista koirasta.

Miten joulun  ja koirien vihaaja yhtä äkkiä löytää itsensä koristelemasta kuusta kakkapusseilla, miten koiria onkin yhtäkkiä melko monta. Miten Charlien jouluun liittyy alpakat, eläinlääkäri, rosvot ja jopa maukas glögi jota hän vihaa?

Ihana kirja. Tämän ahmaisee kerralla.

Julkaisija; Otava 2020, 302 sivua.

kulttuuri kirjat rakkaus parisuhde
Kommentit (3)
  1. Kirjahaaste – Villasukka | Lily
    6.1.2021, 08:00

    […] Natalie Coxin ota minut syliin, Otavan 2020 uutuuksia molemmat. Näitä suosittelin myös blogissa tässä.10. Vanhin kirja jonka olet […]

  2. Suosittelen. Jouluakin on vähän jäljellä, niin sopii teemaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *