Seurapiiri säihkettä ja juonitteluja

Ökyrikas tyttöystävä on  jatko-osa Kevin Kwanin Ökyrikkaat aasialaiset esikoisromaanille. Luin hänen esikoisromaaninsa viime kesänä ja nyt tämän jatkon, aluksi kirjan luku oli hieman haparoivaa kun ei yhtään muistanut kirjan monien aasialaisten sukujen yhteyksiä, varallisuuksia ja nimiä. Mutta alkuun päästyä seurapiirit alkoivat kyllä hahmottua.

Suihkuseurapiirin juhlia ja juonia tarjoilee tämä huumorin täytteinen kirja alaviitteineen.

Kirjassa kuljetaan ensimmäisen osan tavoin pariskunnan Nickin ja Rachelin matkassa ympäri maailmaa. Yksityiskoneet lentävät Singaporesta Hongogiin ja sieltä Pariisiin ja ties minne.  Pariskunta menee viimein naimisiin ja Rachel löytää isänsä, vauhtia tarinaan tuo Rachelin velipuoli ystävineen.  Yltäkylläisyyksiä ei tässäkirjassa puutu pilvenpiirtäjien autotallihisseistä, merkkivaatteista ja yksityiskohtaisista lehtikullatuista jälkiruoista puhumattakaan. Miljoona on näissä piireissä taskuraha. Jos rakastat seurapiirien juonitteluja, aasialaista ruokaa, muodin säihkettä ja suhteiden säpinää tämä kirja on just sulle. Kirja ei välttämättä vaadi edes ensimmäisen osan lukemista.

Otavan julkaisemassa kirjassa on yli 500 sivua, joten tästä riittää useammallekin rantapäivälle. Ensimmäisestä osasta on muuten tehty elokuvakin, se voisi olla kiinnostava, mutta mennyt kyllä itsellä täysin ohi. Onko joku teistä nähnyt sen?

Vielä yksi kirjavinkki Lindsey Kelkin Meillähän oli tauko kirjasta. Liv ja Adam ovat lomalla ja molemmat odottavat loman viimeistä iltaa, ja nimenomaan kosintaa. Mutta mitä tapahtuu, kun kosintaa ei tapahdukkaan, vaan lentokentältä kotiin päästyään tuleekin tauko?  Eli siis ero?

Lindsey Kelkiltä on aiemmin ilmestynyt Ikuinen morsiusneitokirja

Päättyykö suhde vai löytävätkö Liv ja Adam toisensa vielä tinderin ja ystäviensä sotkujen jälkeenkin selviää, kun luet kirjan. Luettava,mutta ei kovin  sydänjuuria sykähdyttävä.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

kulttuuri kirjat leffat-ja-sarjat
Kommentit (1)
  1. Elokuun kirjat – Villasukka | Lily
    2.9.2021, 21:33

    […] Edellisen osan vinkkaus tästä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *