Välipala kesäkassiin

Mukavaa sunnuntaita!

Tulin heti luettuani esittelemään teille vasta ilmestyneen Nelli Hietalan Varotoimia kirjan. Hietala tunnetaan lasten-ja nuortenkirjoista, mutta nyt hän on kirjoittanut aikuisten romanttisen viihderomaanin.

Kirjan päähenkilö on vakuutusmyyjä Taimi, joka päälle kolmikymppisenä omaa kaikki tarvittavat vakuutukset, tottakai. Lisäksi hän käyttää paljon aikaa rutiineiden ylläpitämiseen ja asioista murehtimiseen, onko kahvinkeitin varmasti pois päältä, ovi lukossa, pysyykö bussikuski tiellä.. Mutta erään kerran bussimatkalla hän törmää liian komeaan mieheen, joka ei laita bussissa turvavyötö. Onneksi Taimi ei välitä komeista miehistä ollenkaan. Tästä alkaa Taimin seikkailu, jossa hän päätyy kasvissyöjänä syömään jänispataa ja monta muuta hurjaa seikkailua.

Letkeää lukemista kesäkassiin.

Kirja on mukavan lyhyt ”välipala”-kirja, minkä lukee illassa. Tämä sopii kaveriksi riippukeinuun tai vaikka bussimatkalle. Hietala kirjoittaa Anni Polvamaisesti tarinaa ja irrottaa lukijaltaa hymähdyksiä ja jopa röhönaurun. Otapa lukulistalle kesäksi, niin hyvä mieli on taattu.

Hyvää äitienpäivää kaikille!

kulttuuri kirjat rakkaus suosittelen
Kommentit (2)
  1. Kesäkuu kirjoina – Villasukka | Lily
    4.7.2021, 07:33

    […] Tästä löytyy myös viime kesältä Nelli Hietalan kirjasta suositus Välipala kesäkassiin. […]

  2. Välipalakirjaksi tämän heti otan ylös!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *