Villenkulmaan

Elokuun alussa vaihdoimme kaupunkia Villen töiden siirtymisen vuoksi. Asunnon tuli löytyä pikaisella aikataululla ja onneksemme löysimme tämän kaksion Kalliosta. Sijainti on erinomainen ja asunto todella ihana. Kallio on viehättävä, omaleimainen kaupunginosa ja täältä pääsemme töihin helposti autolla ja julkisilla. Helsingin ydinkeskusta on lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, ettei kiireinen tunnelma välity meille asti.

IMG_1841.JPG

Asunnon pinnat ovat pääosin vaaleat. Se sopii meille hyvin, sillä ajatuksena on sisustaa valkoisella, johon on helppo tuoda eloa eri värisillä tekstiileillä. Kuvan pönttöuuni on minulle yksi asunnon mieluisimmista yksityiskohdista. Se tuo kodikkuutta ja tarvittaessa myöhemmin talvella myös lämpöä.

Vaikka tällä hetkellä ajatuksissa on tehostaa valkoista maailmaamme lähinnä harmaan eri sävyillä, tulee makuuhuoneeseemme hivenen ruskeaa. Kuvan tumman pähkinän värinen senkki tuo säilytystilaa ja jatkaa eteisen seinään upotettujen hyllyjen värimaailmaa. Senkki sopii myös hyvin vanhemmiltani juuri saatuun vanhaan kankaiseen karttatauluun.

IMG_1797.JPG

Remontointitarvetta asunnossa ei onneksi ole, mutta olemme vastikään muuttaneet saman katon alle, joten yhteiseen kotiin asettuvat huonekalut ja tavarat hakevat vielä paikkaansa. Kerromme kotimme muutoksista sisustuksen edistyessä.

 

Tervetuloa Villenkulmaan,

Jenna

Kommentit (2)
  1. Näyttää hyvälle 🙂 

  2. Tervetuloa Lilyyn! Mukava kuulla, että olette kotiutuneet hyvin Kallioon. Jäämme kiinnostuksella seuraamaan sisustusprojektin etenemistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *