Paras luonnonkosmetiikkadödö ja hikoiluttavia tilanteita

Top5 kuumottavinta tilannetta nuoruusvuosieni varrelta:

5. Kun pidin ensimmäistä kertaa elämässäni puheen meidän ainejärjestön vuosijuhlilla ja puristin samana aamuna kirjoitettuja muistiinpanolappuja kädessäni. Mua rauhoitti onneksi kavereiden kannustavien katseiden lisäksi se, että luin puheessani katkelman Leijoista Helsingin yllä ja mun pöytäkortissa oli sattumalta myös lainaus siitä.

4. Kun olin 30 minuuttia kestävillä treffeillä, joista 20 minuuttia selitin kiihkeästi feminismin merkitystä tyypille, jonka mielestä naiset eivät sovi johtajiksi, koska ”apinalaumoissa on vain alfauroksia”. Ei tavattu uudestaan, vaikka kuumia tunteita koettiinkin.

3. Kun hain nuhjuiseen K-cittariin töihin ja päädyin rekrytointipäivään, jossa piti esim. hyllyttää myymäläpäällikön katsellessa ja jakaa asiakkaille leimakortteja, joilla sai Fiskarsin paistinpannun ja joita kukaan ei halunnut ottaa. En saanut sitä paikkaa, mutta eipä haittaa.

2. Kun pidin mun ensimmäisen oppitunnin ikinä: se oli kässätunti sakset kädessä juoksevien 9-vuotiaiden kanssa. Seuraavilla tunneilla en ainakaan enää ole ollut yhtä lähellä kuolemanvaaraa.

1. Kun menin yleisen kirjallisuustieteen pääsykokeeseen, enkä tajunnut ottaa henkkareita mukaan. Vastailin siellä sitten ihan kylmästä hiestä märkänä monivalintakysymyksiin. Seuraavalla viikolla kotimaisen kirjallisuuden pääsykokeessa olin viisaampi ja sain myös paljon paremmat pisteet. (Ja pääsin sisään!)

* * *

Kaikissa edellisissä tilanteissa kainalot on olleet märkiä, ja sitä mä inhoan. En välitä hikoilusta hellepäivänä rannalla tai jumppatunnin vikoilla minuuteilla, mutta muissa tilanteissa en haluaisi stressata siitä, tuleeko paitaan kohta tummia laikkuja.

Alkuvuodesta päätin vihdoin heivata mun antiperspirantin pois kylppärin kaapista ja ostaa luonnonkosmetiikkaversion tilalle. Vaikka syöpäyhteyttä ei olekaan aukottomasti todettu, alumiinin laittaminen kainaloihin alkoi silti tuntua vähän vastenmieliseltä. Googlasin ”paras luonnonkosmetiikkadödö” ja ostin suositusten perusteella tämän tuotteen, eli tämä ei ole vertaileva tutkimus.

Muutaman kuukauden käytön jälkeen voin kuitenkin todeta, että olen tosi tyytyväinen tähän dödöön. Se peittää hajun todella hyvin, estää oikeasti hikoilua ja sopii mun iholle. Lisäksi se on tosi hyvän tuoksuinen (mä käytän laventelia, mutta monia muitakin vaihtoehtoja on olemassa).

Mikä tämä uskomaton tuote sitten on? Tattadaa, Ben&Anna-merkkinen deodorantti!

Näitä saa esim. Ruohonjuuresta ja muovipakkausten lisäksi niitä myydään pahviputkiloissa. Ihan mahtavaa!

<3 Maria

Voisit tykätä myös:

Parasta elämässä juuri nyt

Seuraa INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA <3

kauneus terveys meikki iho
Kommentit (2)
  1. Käytän sitä B&A:n pahviputkiloon pakattua dödöä ja se on ihan best! Jotkut saa näistä näppyjä, kun ei sovi heidän kainaloilleen, mutta onneksi ei itselle käynyt niin, kun kerrankin löytyi toimiva luonnonkosmetiikkadödö!

    Nauroin myös vähän ääneen tuolla apinalaumakommentille. Ei jestas mitä tyyppejä sitä onkin. :’D

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Jes, kiva kuulla että on muitakin tyytyväisiä tän tuotteen käyttäjiä! Mäkin oon kuullut, että kaikkien iholle B&A ei sovi, mutta mulla se on toiminut hyvin, kun vaan pesee kainalot joka ilta huolellisesti.

      Ja joo, nykyään mietin vähän kauemmin, kenen kanssa lähden kahville 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *