Kirpputorien ABC: Missä myydä kalliimpia merkkivaatteita?

  • Missä halvin kirpputoripöytä? Lue edelliset KIRPPUTORIEN ABC-jutut täältä

img_7664-1.jpgOnnekkailla saattaa olla perintönä tulleita muotiaarteita, tai muuten vaan ollut onnea kirpputoreilla tai rahaa ostaa vähän kalliimpia fashion killa -herkkuja. Missä niitä sitten myydä, kun vihdoin raaskisi luopua? Kyllä ainakin itseä otti päähän kun yritin joskus Brunossa myydä hyväkuntoista Furlan laukkua, josta olin itse Milanossa muotipäissäni mennyt maksamaan 500€. Joku sitten yritti tingata 50€:llä ja tajusin, että olen aivan väärässä paikassa laukkuni kanssa jos haluan saada edes puolia takaisin. Sekin tosin melko toiveikasta, välillä laukuissa käy sama kuin autoissa. Hinta tippuu lähes puolella kun ajaa auton liikkeestä ulos. No missä sitten minun olisi kannattanut kaupitella laukkua?

Kaunis Veera

Helsingin Punavuoressa sijatsee tämä ihana aarreaitta, josta olen itse löytänyt upeuksia. Muutaman euron löytöjä, ei kannata tänne tulla metsästämään vaan juuri jtn ihanaa muotiluomusta tai merkkivaatteita viime sesongeilta. Vintage ei ole Kaunis Veeran juttu niinkään vaan suht uutta tavaraa löytyy. Tänne voi tuoda yksittäisen laukun, ja myyntitili periatteella hinnasta otetaan alv pois ja loppu jaetaan kauppiaan ja myyjän kanssa 50/50.

Vestiaire

Luxus asuu Vestiairessa. Tämä on nettikirppis, jota ei kyllä oikein kirppikseksi voi sanoa. Korkealaatuisia himottuja muoti-vaatteita, kalliita laukkuja ja todellisia merkki-vintage löytöjä voi tehdä täällä. Nerous piilee siinä, että kaikki on sinällään hinnoissaan, että täällä laukustani olisi hyvin voinut pyytää kunnon hintaa. Vestiairen hinnoittelu on kuitenkin melko kallis. Provikat vaihtelevat ja aika paljon saa pulittaa lopulta myynnistään, mutta kun hintaa kehtaa pyytää niin eipä kai siinä. Vestiaire löytyy myös applikaationa, jota minulla on tapana sängyssä ennen nukkumaan menoa (salaa itseltä :D) selailla. Vaarallista silmäkarkkia! Täällä Vestiairen provikoista enemmän.

Kaivarin Kanuuna Classics

Täällä on yksinkertainen hinnoittelu. Myyntihinta menee 50% Kanuunalle ja loput myyjälle. Kaivarin Kanuuna Classics eroaa muita Kanuunoista sillä, että se on keskittynyt nimenomaan kalliimpaan tavaraan ja sinne voi tuoda yksittäisiä helmiä myyntiin. Näissä hyvin tietynlaiseen tavaraan keskittyneissä kirppiksissä on se etu, että sinne tulevat asiakkaatkin ovat hurahtaneet muodin tielle ja saattavat ostaa kalliinkin ostoksen. Lisäksi tuotteet voivat olla rekeissä pidempään. Ei ole mitään yhden viikon myyntiaikoja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *