TAPAHTUMAVINKKI: Kohti eduskuntavaaleja – Vaalipaneelit Helsingissä!

Vinkkipankissa uskomme, että äänestämisellä voimme vaikuttaa! Vaaleissa kovin paljon teemoja ja on ymmärrettävää ettei aika arjen keskellä riitä ottamaan selkoa jokaisesta sote-draamasta. Siksi vaalipaneelit ovatkin kiinnostavia tapahtumia siinä mielessä, että niissä on edustettuna eri puolueita ja aihepiiri rajattu niin, että voi juuri omaa kiinnostavasta asiasta käydä kuulemassa. Tässä muutama Vinkkipankkiiria kiinnostava vaali-tapahtuma:

Ammattina taiteilija -vaalipaneeli

18.3. Ma klo 17.30 Oodi, Kino Regina

Taiteen ja kulttuurin rahoituksesta kuulee puhuttavan Jussi-gaalojen palkintopuheissa ja taide- ja kulttuurialan työpaikoilla, mutta mitä tarkoittaa Prosentti Taiteelle ja Kulttuurille Valtion budjetista -kampanja konkreettisesti ja mitä sillä saisi. Varmasti siitä ja muista aloja poliittisesti kuohuttavista aiheista puhumassa paneelissa kuuden suurimman puolueen edustajat mm. ex-kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki. Tapahtuman alustaa kirjailija Jari Järvelä ja kuvataiteilija Anna Tuori.

Nuoret, opiskelu ja liikunta

Palmusali, Ravintola Lasipalatsi 13.3. Klo 14-16

Miten puolueet suhtautuvat Liikkuvaan opiskeluun? Mitä tulisi tehdä korkeakouluopiskelijoiden paremman fyysisen aktiivisuuden eteen? Entä mitä ehdokkaat ovat mieltä taukojumpasta tai liikuntapoliittisesta selonteosta?

Näitä kysymyksiä #liikkuvaopiskeluNYT -paneelissa pohtimassa Paavo Arhinmäki (Vas.), Ritva Elomaa (PS), Johanna Karimäki (Vihr.), Hanna Kosonen (Kesk.), Sari Multala (Kok.) ja Ville Skinnari (SDP)

Tutkimus- ja koulutuspolitiikka aiheinen paneeli

Eurooppasali, 28.3. Klo 8:30

Tapahtumassa haastetaan eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaat pohtimaan, miten Suomesta voisi avoimuudella tulla koulutuksen ja tutkimuksen eurooppalainen johtotähti. Luvassa on keskustelua aiheista, kuten kansainvälisyydestä, avoimesta tieteestä, jatkuvasta oppimisesta, korkeakoulutuksesta alustana, TKI-panostuksista ja EU-rahan kotiuttamisesta.

Panelisteina toimivat asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (keskusta); kansanedustaja Pilvi Torsti (SDP); väitöskirjatutkija, VTM ja aineenopettaja Mervi Katainen (kokoomus); kansanedustaja Jyrki Kasvi (vihreät); sekä kaupunginvaltuutettu, vasemmistoliiton varapuheenjohtaja ja nuorisotutkija Veronika Honkasalo. Tilaisuuden juontaa median moniottelija Jan Erola.

Kommentit (1)
  1. casino slot games rules
    13.3.2019, 10:28

    The prices in the joint were higher compared with the Cotton Club’s in Harlem.
    In the 89′ minute, a long ball was sent during the top to forward Arturo Alvarez who had just entered the. http://ricekynizuci.mihanblog.com/post/comment/new/121/fromtype/postone/fid/15199132835a980943c1b37/atrty/1519913283/avrvy/0/key/698813d9ed3fc7b2b546930e93bd8ea0/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *