Parhaat vege-tacot

Nämä herkulliset tacot kätkevät sisäänsä marinoitua punakaalisalaattia ja rapeaksi paistettua ja maustettua härkäpapusuikaletta. Pieniä maissitortilloja kannattaa kokeilla, niiden maku voittaa perinteiset vehnätortillat. Vaihtamalla ranskankerman kasvispohjaiseen, saat vegaanin version.
Vege-tacot
Ainekset (3 annosta)
- Marinoitu punakaali
- 200 g
- Punakaalia
- 1 kpl
- Punasipulia
- 1 kpl
- Lime
- 1 rkl
- Oliiviöljyä
- 1 tl
- (Ruoko)sokeria
- 0,3 tl
- Suolaa
- 1 kpl
- Valkosipulin kynsi
- Kasviproteiini
- 1 pkt
- Beanit-härkäpapusuikaleita (tai nyhtökauraa)
- Öljyä (paistamiseen)
- 0,5 tl
- Juustokuminaa
- 1 tl
- Paprikajauhetta
- 1-2 tl
- Chilijauhetta
- Ripaus suolaa
- Tarjoiluun
- Pieniä maissitortilloja
- 2-3 kpl
- Avokadoa
- (Kaura)Ranskankermaa
- Chilpotle salsaa
- Tuoretta korianteria
- Tuoretta jalapenoa
Tee näin:
Valmista ensin kaalisalaatti. Suikaloi kaali ja punasipuli ohuelti. Lisää limen mehu, oliiviöljy ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua viileässä.
Paista härkäpapusuikaleet öljyssä, mausta.
Kuumenna tortillat ja tarjoile ne härkäpapusuikaleiden, kaalisalaatin, avokadoviipaleiden, ranskankerman, chilpotle salsan, jalapenojen ja tuoreen korianterin kanssa.
*VEGAANIVINKKI*
Vegaanisiin tacoihin, korvaa ranskankerma kasvisversiolla.