Parhaat vege-tacot

Vege tacot
Pienet maissitortillat täytetään Beanitilla.

Nämä herkulliset tacot kätkevät sisäänsä marinoitua punakaalisalaattia ja rapeaksi paistettua ja maustettua härkäpapusuikaletta. Pieniä maissitortilloja kannattaa kokeilla, niiden maku voittaa perinteiset vehnätortillat. Vaihtamalla ranskankerman kasvispohjaiseen, saat vegaanin version.

Vege-tacot

Ainekset (3 annosta)

Marinoitu punakaali
200 g
Punakaalia
1 kpl
Punasipulia
1 kpl
Lime
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
(Ruoko)sokeria
0,3 tl
Suolaa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
Kasviproteiini
1 pkt
Beanit-härkäpapusuikaleita (tai nyhtökauraa)
Öljyä (paistamiseen)
0,5 tl
Juustokuminaa
1 tl
Paprikajauhetta
1-2 tl
Chilijauhetta
Ripaus suolaa
Tarjoiluun
Pieniä maissitortilloja
2-3 kpl
Avokadoa
(Kaura)Ranskankermaa
Chilpotle salsaa
Tuoretta korianteria
Tuoretta jalapenoa
30 min
{
AKTIIVINEN 30 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Valmista ensin kaalisalaatti. Suikaloi kaali ja punasipuli ohuelti. Lisää limen mehu, oliiviöljy ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua viileässä.

Paista härkäpapusuikaleet öljyssä, mausta.

Kuumenna tortillat ja tarjoile ne härkäpapusuikaleiden, kaalisalaatin, avokadoviipaleiden, ranskankerman, chilpotle salsan, jalapenojen ja tuoreen korianterin kanssa.

*VEGAANIVINKKI*
Vegaanisiin tacoihin, korvaa ranskankerma kasvisversiolla.

Koti Ruoka ja juoma