Chili con papu

Tarjoa Chili con papu nachoksien ja riisin kanssa.
Maukas pata, Chili con papu on helppotekoinen ja kaikille maistuva arkiruoka.

Chili con papu on täydellinen arkiruoka! Nopeasti valmistuva maukas pata, jossa on käytetty mustapapuja ja kidneypapuja maistuu kaikille. Voit käyttää pataan lempipapujasi tai korvata toisen papupurkillisen maissilla. Tätä pataa kannattaa valmistaa vaikka tuplasatsi, maku vain paranee lämmitettäessä. Tarjoile Chili con papun kanssa riisiä, paksua jugurttia, jalapenoja ja nachoja.

Chili con papu

Ainekset (4 annosta)

2 kpl
Sipulia
5 kpl
Valkosipulin kynsiä
3 rkl
Öljyä
2 kpl
Porkkanaa
800 g
Paseerattua tomaattia
Tilkka vettä purkkien huuhtomiseen
1-2 tl
Chilijauhetta
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Oreganoa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tlk
Mustapapuja
1 tlk
Kidneypapuja
2 tl
Ruokosokeria
Tarjoiluun
Riisiä, paksua jogurttia, jalapenoja ja nachoja
30 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

Kuullota hienonnetut sipulit ja kuutioidut porkkanat öljyssä padassa. Lisää paseerattu tomaatti (huuhtele tyhjät tölkit tilkalla vettä ja kaada pataan), mausteet, suola ja sokeri. Anna hautua kannen alla n.15 minuuttia.

Lisää valutetut ja huuhdellut pavut ja keitä hiljalleen vielä viitisen minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa Chili con papu riisin, jalapenojen, turkkilaisen jogurtin ja nachojen kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *