Viidentoista minuutin vegebolognese

Vegebolognese maistuu kaikille.
Nopea arjenpelastajapasta valmistuu vikkelään. Kohta syödään! 

Välillä ruokaa on saatava pöytään pikaisesti. Tässä juuri sellainen ruoka, todellinen arjenpelastajapasta, joka maistuu myös lapsille. Kastikkeena käytettään valmista tomaattikastiketta. Valmiiksi kypsennetyn soijarouheen tilalla voit käyttää vaikkapa nyhtökauraa. Pikainen bolognese tarjoillaan juustoraasteen ja tuoreen basilikan kera.

Syömään!

Vegebolognese

Ainekset (3 annosta)

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynsiä
2 rkl
Oliiviöljyä (paistamiseen)
1 pkt
Esikypsennettyä soijarouhetta (tai nyhtökauraa, härkistä)
(mustapippuria, yrttejä, chiliä)
1 tlk
Valmista tomaattikastiketta
Spaghettia
Voimakasta juustoa raasteena ja tuoretta basillikaa (tarjoiluun)
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Laita pastavesi kiehumaan.

Hienonna sipulit ja kuullota oliiviöljyssä kasarissa. Lisää soijarouhe (tai muu kasvisproteiini) ja paista muutama minuutti.(Mausta halutessasi). Lisää pastakastike. Kiehauta. Valmista jo! Syömään!

Tarjoa bolognese keitetyn spaghetin, juustoraasteen ja basillikan kera.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *