Hemmotteluhetki: Bridgerton Nextory-äänikirjana

Kaupallinen yhteistyö: Nextory

Bridgerton äänikirjanaPostaus sisältää 30 päivän ilmaisen kuuntelukoodin Nextoryyn! Pikkuihminen on unilla ja mä sain oman hetken! Miten sen käytän fiksuimmin? No tietysti multitaskaamalla: kuuntelen äänikirjaa ja pelaan pasianssia. Heaven! Nyt kuuntelussa Bridgerton Nextory-äänikirjana.

Bridgerton Nextory-äänikirjana

Telkkaria en enää ehdi (enkä näköjään edes enää muista) katsoa, joten mulla on ollut tehokuuntelussa Julia Quinnin Bridgerton-sarja Nextoryn kautta. Nyt menossa kirja numero neljä. Nää on ihania! Nextorystä löytyy tosi paljon kiinnostavia kirjasarjoja. Toinen ikisuosikki on Enni Mustosen IHAN kaikki kirjat, aivan upeata kerrontaa ja ajankuvaa.

Mä kuuntelen kirjoja sekä suomeksi että englanniksi. Iso bonus onkin se, että näin saan taas englanninkielen uitettua arkeeni mukaan.

Oma hetki äänikirjan parissa

Rakastan lukea elämästä joskus parisataa vuotta sitten. Nämä Bridgertonit on kirjoitettu vielä niin hauskasti ja oivaltavasti, että kuuntelusta tulee aina hyvälle mielelle.

Kirjamaussani olen kyllä tosi samoilla linjoilla kuin Äitini: historiallisia romaaneja, jotka kertovat pääasiassa naisten elämästä omalla aikakaudellaan. Ja nyt kun mietin, niin kyllä, lukeminen on minunkin harrastukseni nykyään, nimenomaan äänikirjojen mahdollistamana. Oli pitkä aika, ettei minulla oikeastaan ollut harrastuksia. Nykyään kuuntelen Nextorysta fiiliksen mukaan kirjoja esimerkiksi työmatkalla, vaunuja työnnellessä tai asioita hoitaessa ja illalla kun lapsi on nukahtanut. Ja muutenkin melkein aina, kun saan oman vapaahetken.

Suosittele mulle jotain kivoja hömppäkirjoja! Nämä on tätä vauhtia kuunneltu parissa viikossa loppuun.

Ja hei nyt saat koodilla MIIASUVI Nextorylta 30 päivän ilmaisen kokeilujakson! Suuntaa siis osoitteeseen www.nextory.fi/miiasuvi.

Julia Quinn Bridgerton

________________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

hyvinvointi ajattelin-tanaan podcastit kirjat
Kommentit (1)
  1. Mun lemppari Marimekko-villapaita – Vuodenaiti | Lily
    19.2.2021, 10:14

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *