Ilmanpuhdistin allergikolle, Roger to that!

Kaupallinen yhteistyö: Suomen sähkötuonti Oy

Millainen on hyvä ilmanpuhdistin allergikolle? Roger-ilmanpuhdistin on nyt ollut käytössä meidän allergiaperheessä pari viikkoa. Tässä on sekä Hepa- että aktiivihiilisuodattimet että tehokas ja hiljainen moottori.

Ilmanpuhdistimen käyttöönotto oli helppo homma. Muovi pois suodattimen ympäriltä ja pistoke seinään. Latasin myös puhelimelleni ilmanpuhdistinta ohjailevan sovelluksen. Sitä ei tarvita, jos tahtoo ohjailla laitetta suoraan sen ohjauspaneelista. Tuon ohjaussovelluksen käyttö on kuitenkin ollut niin helppoa, etten ole sen jälkeen koskenut koko ohjauspaneeliin.

No niitä kokemuksia sitten. Ensimmäisen yön jälkeen kun tulin makkarista pois, niin nenä alkoi vuotamaan välittömästi. Aikamoinen ero siis suljetun makkarin ja muun kämpän välillä! Saan yöksi rauhan nenän niistämiseltä, mikä kyllä parantaa yöunia huomattavasti. 

Ilmanpuhdistin allergikolle Stadler Form

Meillä on kotona koneellinen ilmastointi, jota ei voi itse säätää paljoakaan. Se puskee ilmaa sisään yötä päivää ja sisääntuloventtiilien kunnosta päätellen mukana tulee aika paljon kaikkea muutakin ilman lisäksi.

Korvausilmaventtiili


Makuuhuoneen ilma tuntuu Rogerin käytön aikana myös tosi paljon raikkaammalta. Johtuu ilman puhtauden lisäksi varmaan siitä, että nyt ilma myös kiertää paremmin, vaikka sitä ei sinänsä huomaakaan. Aamuiset kurkun- ja nenänselvittelytalkoot ovat myös ilmanpuhdistuslaitteen myötä historiaa, mikä on NIIN ihanaa.

Roger ilmanpuhdistin Suomen sähkötuonti

Valitsin ilmanpuhdistimen kauko-ohjauksesta (appi, jonka saa ladattua Androidille tai iPhonelle) päälle myös ajastuksen. Nyt puhdistin menee päälle iltapuuhiemme alkaessa ja menee pois päältä, kun olemme heräilleet. Päivisin, kun makkarissa ei vietetä aikaa, on ilmanpuhdistinkin pois päältä. Kauko-ohjauksesta olen lisäksi pistänyt päälle lapsilukon ja laittanut laitteen päällä oloa ilmoittavan valon pois päältä. Kaikki nämä sain tehtyä alle minuutissa eli tosi yksinkertainen on tuo sovellus.

Sllergikon pelastus: Roger ilmanpuhdistin

Roger on öisin auto-modessa, jolloin se itse päättelee, millä teholla puhdistaa ilmaa. 99,5 prosenttia ajasta puhdistin on ollut täysin hiljainen ja ehkä kolme kertaa olen huomannut sen hieman nostavan tehoja illlalla muutamiksi sekunteiksi ennen kuin olen nukahtanut. Silloinkaan ei ole liian kovaääninen.

Stadler From Roger ilmanpuhdistin

Kaikenkaikkiaan, erinomaisen onnistunut hankinta tämä, en enää luovu! Plussaa myös kivasta ulkomuodosta. Oman Rogerisi saat hankittua vaikkapa suoraan valmistajalta.

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

hyvinvointi ostokset hyva-olo terveys
Kommentit (1)
  1. Ensimmäisiä invisalign-oikomishoitofiiliksiä – Vuodenaiti | Lily
    2.6.2021, 20:31

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *