Kasvata itsesi onnelliseksi

Kaupallinen yhteistyö: Lil Plot

Jutun lopussa alekoodi ja arvontaan osallistumisohjeet! Mun Äiti rakasti viherkasveja ja niitä oli meillä ikkunalaudat täynnä. Hän oli ihan velho kasvattamaan mitä vaan. Pikkuihmiselle tahdon myös pienestä lähtien opettaa, miten valtavan kiinnostavaa kasvien kasvamiseni seuraaminen on. Olen miettinyt, että miten saisin hänelle sitä esiteltyä, sillä valitettavasti en ole perinyt Äitini viherpeukaloa. Siis saan rairuohonkin kuolemaan…

Kasvata itsesi onnlliseksi

Vastaus löytyi näistä Lil Plotin puunkasvatuspaketeista, joilla on tosi vaikea epäonnistua. Paketissa tulee mukana valitsemasi puun siemenet (eukalyptus, sitruuna, granaattiomena, oliivi tai chili), multaa, ohjeet ja kuvassa näkyvä pahvinen ruukku kasveille.

Multa ruukkuun, tasainen kosteutus ja 4-8 tuntia vedessä liotetut siemenet ruukkuun. Istutin tämän eukalyptuspuun yksin ja Pikkuihmisen kanssa istutettiin sitruunapuu. Tai, minä istutin ja hän söi multaa, hyvin näytti maistuvan. Nyt puu on itänyt ja esittelin sitä jo lapselle innoissani.

Lil plot kasvata itsesi onnelliseksi

Hän tahtoi syödä myös sen.

Silti, jatkamme harjoituksia sitkeästi!

Minut yllätti kyllä täysin se, miten innoissani itse olen tästä projektista. Miten ihana onnistumisen tunne oli, kun pienenpienet sirkkalehdet ilmeistyivät mullasta ja näin, että siinä meidän sitruunapuu itää. Ehkä siinä vaiheessa, kun puu tekee sitruunoita (olen toiveikas, omat sitruunat kelpais) Pikkuihminenkin on yhtä innoissaan kasvua ihastelemassa.

Lil plot eukalyptus

Kasvata siis itsesi onnelliseksi: saan arpoa yhden vapaavalintaisen puunistutuspakkauksen! Osallistu @vuodenaiti-instassa!

JA: Alekoodilla VUODENAITI saa 5 euron alennuksen puunkasvatuspakkauksista Lil Plot-verkkokaupasta!

Lil plot

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

koti hyva-olo oma-elama piha-ja-puutarha
Kommentit (1)
  1. Lemppareita Papun kevätuutuuksista - Vuodenaiti Papun kevätuutuuksia
    12.4.2021, 11:05

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *