Pipohullun valinta: R/H Beanie yllätysvärissä

Kävin uudessa R/H:n myymälässä Helsingin Punavuoressa. Sijaitsee ihan Viiskulmassa. Ja onpa ihanan valoisa tila. Oli kiva sovitella juttuja, kun ikkunoista tulvii luonnonvaloa ja oikeasti näkee, mitä väriä on päällä. Ja niin karkkivärejä siellä olikin! Mukaan lähti R/H Beanie ihanan pirteässä värissä!

Liila sopii silmien väriinR/H store ja showroom Punavuori

Kävin tsekkailemassa erityisesti neljää eri juttua: pipoja (well obv), irrallista Bobi-huppua, Bobi-toppahousuja mietin, että joko verkkokaupassa ennakkotilauksessa olevia villapaitoja olisi, mut ei vielä ollut.

Alelevan pipohullun paratiisi

Olen ihan pipohullu, koska keskimäärin talvella palelen AINA! Oli vaikea valinta, että valitsenko mintunvihreän vai violetin pipon, mutta toi liila toi mun omat silmät niin kauniisti esiin, et lopulta en voinut muuta. Liila hiipii mun vaatekaappiin!

R/H Beanie Mint on kuin paranneltu versio Samuji Beanie-mallista

Tää pipo on aivan ihanan muhkea ja pehmeä – juuri sopivan napakka: tuuli ei pääse korviin jos niin ei tahdo. Pipo on myös höyhenenkevyt ja ihana päässä, kun ei kutita ollenkaan, kuten monet muut saman tyyppiset. Trust me, olen pipoasioissa aika asiantuntija, kun olen haalinut näitä pitkin vuosia milloin miltäkin brändiltä. Tämä on paras päässä ja kevyin.

Harmikseni ne Bobi-huput oli myyty loppuun mustassa värissä (liiloja oli vielä pari), mutta yrittävät saada niitä lisää. Toivottavasti onnistuisi! Tulee nimittäin jatkamaan monen takin pitokautta tuo keksintö.

R/H Bobi hood

Jään odottelemaan myös niitä neuleita. Alunperin ajattelin, että ostan beigen, mutta tämä kaksivärinen liila on niin upea, että valinnasta tulee vaikea.

R/H store on muuttanut Punavuoreen, Viiskulmaan

Käy kuikkii uutta myymälää, se on tosi kaunis ja R/H:lta saa ihan superhyvää palvelua. Ja kuvissa mulla päällä heidän harmaa Mickey tennis dress ja viime vuoden kausivärinen Bobi-coat ja tietty se BEANIE! 💜 Ainiin toppahousuista laitan kuvan stooreihin!R/H beanie

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

muoti ostokset vastuullisuus paivan-tyyli
Kommentit (1)
  1. Invisalign-oikomishoito: loppusuora! – Vuodenaiti | Lily
    4.10.2021, 20:15

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *